E2r

Hoe te cadeaupapier slaan

Gift wraps kan kostbaar zijn dat je soms afvragen of de wrap is duurder dan het ingepakt cadeau binnen. Misschien vindt u dit grappig, maar het is waar. Sommige cadeauverpakkingenlijn krijgen echt overboord met de kosten vooral met de blitse en trendy degenen. Daarom is het goed als je gave wraps in uw huis kan stash voor klaar gebruik altijd, zodat je niet hoeft te lopen om cadeauwinkels om aankopen te doen. Als je verstandig bent, kun je eigenlijk geld besparen door het opslaan van gebruikte gift wraps voor toekomstig gebruik. Met de juiste technieken van opslag, zal een cadeaupapier langer duren en kan worden hergebruikt wanneer een gelegenheid zich voordoet. Hier volgen enkele tips over hoe je cadeaupapier te slaan:

  • Opstellen van de nodige in het opslaan van cadeaupapier materialen. Je zult opslagruimte zoals lades, kasten of opslag dozen en dozen nodig. Je zal ook gebruik maken van tape, rubber banden en oude kranten.
  • Het organiseren van de beschikbare gave wraps. Classificeren ze volgens grootte, vorm, kleur en thema. Kerst wraps, bruiloft wraps, verjaardag wraps en alle gelegenheid wraps moeten samengaan in afzonderlijke clusters. Scheid de kleine wraps van de groten en probeer niet om het even welk stuk weggooien ongeacht hoe klein omdat je nooit weet wanneer het van pas kan komen.
  • Rol elk cadeaupapier netjes. Je mag de stukken te consolideren door taping de kleine wraps in de grotere en dan rollen ze samen met de kleine wrap binnen. Evenwel rekening mee dat alleen wraps met dezelfde kleur en het thema moeten samen gaan.
  • Beveilig de opgerolde cadeauverpakkingenlijn op zijn plaats. Zorg ervoor dat de gave wraps niet ontrollen door ofwel tapen de opgerolde randen samen in het midden of liquidatie van een rubberen band rond de rol. De rubberen band mag niet te strak om merken te voorkomen. Met behulp van paperclips om het papier bij elkaar te houden is ook prima maar zorg ervoor dat de randen niet scherp en zal niet gesneden in de opgerolde wrap. Om uw cadeaupapier te beschermen, rollen over een stuk van de oude krant of papier overheen en zet met tape. De krant zal dienen als bewaker tegen vuil en mijten die achteruitgang kan veroorzaken.
  • Bewaar de opgerolde cadeauverpakkingenlijn op verschillende manieren. Een methode is door ze in een rechtopstaande positie een hoge rotanmand. Je kunt ze in een lade, kast of planken ook houden. Als u een ingebouwde opberglade onder je bed, kunt u het ook gebruiken als opslagruimte.
  • Pas een opslagruimte aan de achterkant van je kast deur. U kunt uw eigen opslagruimte te maken voor cadeauverpakkingenlijn door de aanleg van rails of alle houders die kan houden de opgerolde stukjes cadeaupapier. Deze aangepaste opslagruimte kan tot kast deuren of planken worden bevestigd.
  • Schik de strikken en linten in een harde kartonnen doos met deksel. Nogmaals, consolideren ze volgens kleur, grootte, vorm en thema. De meeste linten en strikken zijn neutraal, in dat er geen bijzondere gelegenheid dat ze passen binnen Ze komen meestal in basic kleuren van rood, blauw, roze en groen. Plaats ze in een ruime doos en bedek ze met het deksel. Zorg ervoor dat je niet overladen de doos, zodat ze niet zullen worden verfrommeld of geplet.

Hoe te cadeaupapier slaan. Opstellen van de nodige in het opslaan van cadeaupapier materialen.
Hoe te cadeaupapier slaan. Opstellen van de nodige in het opslaan van cadeaupapier materialen.

U kunt uw gift wrap opslag meer georganiseerd door het opnemen van tapes, lijm, papier messen en een schaar. Wanneer u een gift aan iemand geven, alles wat je hoeft te doen is het vinden van een geschikte papier om uw huidige wikkelen.