E2r

Hoe te verwijderen glitter van kleding

Als het je lukt om wat glitter op je kleding

Als het je lukt om wat glitter op uw kleding knoeit, kan het heel lastig om het te verwijderen. Immers, zijn deze glinsterende dingen bedoeld om vast te houden aan een oppervlak om het wat glans. Echter, glitter behoort tot kerstversieringen, ambachten en kunst projecten en andere fancy items, niet uw kleren.

Als u glitter vorm kleding te verwijderen

Hoe te verwijderen glitter van kleding. Zoek de glitter die u wilt verwijderen.
Hoe te verwijderen glitter van kleding. Zoek de glitter die u wilt verwijderen.

Als u glitter vorm kleren uit te trekken, hier zijn een paar dingen die je kunt proberen. Heb wat geduld en geven zich niet tot je alles uit. Het duurt een beetje tijd, maar je kan het doen.

  • Zoek de glitter die u wilt verwijderen. Kijk naar de kleding en proberen om te zien waar je per ongeluk hebt de glitter. Sommige glitter kan gemakkelijk worden verwijderd, vooral als het is gewoon een beetje en als het wordt geconcentreerd op een gebied.
  • Leg de stof op een vlakke ondergrond. Verwijder het kledingstuk je nodig hebt om te werken aan. Plaats het op een schone, vlakke ondergrond. Dit zal u helpen te zien het gebied dat u nodig hebt om de glitter te verwijderen uit en u kunt dus ook kennis te nemen van de omvang van de glitter op de kleding.
  • Hier krijg je een stukje tape. Een gemakkelijke manier om glitter te verwijderen is om een stukje plakband. U kunt proberen met behulp van een breed afplakband of verpakking tape. Echter, gebruik geen elektrische of plakband omdat deze kan het kledingstuk beschadigd door het verlaten van achter een kleverige lijm. Knip een brede strook tape en druk het zachtjes aan op het gebied dat de glitter u wilt verwijderen heeft. Druk op de tape voorzichtig, zodat de pluizen en glitter blijft plakken aan de tape. Zoals u trek de tape moet de glitter worden overgedragen aan de tape en niet langer op de stof.
  • Hier krijg je een pluisvrije roller. Heeft u een pluisvrije roller, het verkrijgen van de glitter eraf kan een veel eenvoudiger proces. Gewoon langs de pluisvrije roller tape over de stof en de glitter moet rechts af komen.
  • Gebruik haarlak. Hairspray is niet alleen goed om uw stijl te houden, maar het kan ook gebruikt worden om te helpen verwijderen van glitter van je kleren worden. Spuit het gebied waar je de glitters. Laat het product drogen. Als het hard, de glitter wil binding met de haarlak.
  • Schud de glitter. Als het is gewoon een beetje glitter, geven het kledingstuk een goede shake. Dit moet gemakkelijk te verwijderen het grootste deel van de glitter. Echter, als het een veel glitter, wees voorzichtig met het schudden van het kledingstuk of je zult uiteindelijk de verspreiding van de glitter over het stuk.
  • Wit te wassen het item. Wanneer u handmatig hebt de glitter verwijderd, kunt u nu wassen het kledingstuk. Het is een goed idee om met de hand te wassen het stuk of waardoor deze wordt gescheiden van de rest van de kleding. Anders kan de glitter uiteindelijk overgebracht naar de andere kleren in de was. Voordat u het item gooien in de droger, controleer dan eerst of alle glitter is verwijderd.

Probeer een van deze technieken om de glitter te verwijderen uit je kleren. Wees geduldig en u kunt het gedaan te krijgen.