E2r

Hoe wordt tapijt padding lijm te verwijderen

Terwijl een tapijt op de vloer kan een kamer kijken en voel me geweldig

Terwijl een tapijt op de vloer kunt ook een kamer kunt aanpassen en een goed gevoel, het is een hele klus te verwijderen of te vervangen het tapijt op de vloer. De tijd zal zeker komen, waar u ofwel proberen een nieuwe tapijt vloer of geheel verwijderen van de vloerbedekking aan de hardhout, graniet, tegels of marmeren vloer bloot onder. Het slechtste deel aan het verwijderen van de bestaande tapijt op de vloer is het verwijderen van het tapijt padding lijm onder het tapijt. Het tapijt padding lijm achterblijft is je laatste hindernis in de baan. Tegelijkertijd is de moeilijkste hinderpaal. Gelukkig is er een stap voor stap procedure die u kunt volgen om het werk een stuk makkelijker dan het lijkt.

Schraap de lijm. Zodra het verwijderen van het tapijt van uw vloeren, zult u merken dat uw vloer nu is bedekt met zware lagen van tapijt padding lijm. U moet deze verwijderen om ofwel uw harde vloer blootgesteld of aan de re-tapijt van uw vloer mogelijk te maken. De eerste stap in het verwijderen van het tapijt padding lijm is door te doen wat handenarbeid waarbij schrapen. Hier krijg je een metalen spatel en het opwarmen. Gebruikmaken van het verwarmde spatel om grote stukken te schrapen uit het tapijt padding lijm op de vloer. De verwarmde metalen zal helpen verzachten de lijm die u zal helpen bij het schrapen meer van het spul uit. Dit deel van het proces is het eerste en het grootste deel van het proces. Als het vloeroppervlak gelaagd met lijm is groot, zult u waarschijnlijk nodig om de spatel een keer opwarmen in een tijdje. Met genoeg geduld en volharding, moet u in staat om door te dringen met de baan.

Hoe wordt tapijt padding lijm te verwijderen. Breng de lijm remover.
Hoe wordt tapijt padding lijm te verwijderen. Breng de lijm remover.

Breng de lijm remover. Zodra u de hoeveelheid tapijt padding lijm verminderd door schrapen, is het nu tijd om volledig te verwijderen van de resterende residu. Get some latex handschoenen en koop een fles lijm remover bij uw lokale hardware winkel voor. Open de ramen en de deuren van de zaal, zodat de dampen te worden verzadigd met verse lucht. Plaats een goede elektrische ventilator om de rook te blazen uit het raam. Als dit alles is gedaan krijg je een schone handdoek en het met lijm remover laten weken. Neem alle overige lagen en stukken tapijt padding lijm met de lijmverwijderaar en laat het zitten voor ongeveer 5 tot 10 minuten. Dit zal verzachten de lijm en vernietig de lijm kwaliteit.

Schraap de vloer nog een keer

Schraap de vloer nog een keer. Na het te laten de lijm remover set en sijpelen in, krijg een plastic schraper of spatel en beginnen afschrapen nog een residu. Breng meer lijm remover om patches van lijmresten die lijkt te zijn koppig. Ga verder met de lijm remover en schrapen totdat uw vloer is duidelijk. Top het werk af met een goed schoon en was van uw vloer met een mop en vloerreiniger.

Deze drie stappen wordt de resterende tapijt padding lijm zeker uit je vloer en het leven. De procedures kunnen kijken gemakkelijk als lezen, maar de realiteit is dat de baan zal leiden tot een veel geduld en doorzettingsvermogen. In feite, als het vloeroppervlak is groot genoeg, zou je merkt dat je op het voor minstens een dag.