E2r

Hoe zich te ontdoen van het braaksel vlekken

Een braaksel vlek is pijnlijk om naar te kijken en ruiken

Een braaksel vlek is pijnlijk om te zien en ruiken. En u waarschijnlijk doen al het mogelijke om uw huis vrij van braaksel vlekken. Maar als je kinderen of huisdieren hebt en als je zelf een gewoonte van overgeven, is er een grote kans dat je te maken hebben met braaksel vlekken meer dan de meeste mensen doen. Gelukkig zijn er effectieve manieren om zich te ontdoen van het braaksel. Hier zijn een paar van hen.

  • Tapijt. Helaas, overgeven gebeurt op het tapijt meeste van de tijd. Of het nu gaat van een luxe type of een hand-me-down, tapijt onmiddellijk reinigen van braaksel vlekken. Doe dit door eerst stofzuigen elke vaste braaksel vuil uit het tapijt. Dan beginnen de vlek met een vochtige spons af te vegen. Vergeet niet om licht te doen, als je niet wilt dat de vlek verder naar beneden duwen van de stof. Dan, dip dezelfde spons in een mengsel van een mild schoonmaakmiddel / afwasmiddel en water. Wring de overtollige vloeistof vervolgens voorzichtig klopje beneden de vlek. Herhaaldelijk doen de dip-wring-pat proces totdat de vlek verdwijnt. Dan, de bewuste plek met een vochtige doek. Waarna, dep het gebied met behulp van een papieren handdoek totdat het droog is. Om geur te elimineren, strooi soda over het gebied. Laat het gedurende 30 minuten tot een hele dag. En tot slot, stofzuigen de baking soda uit.
  • Fabric. Als het braaksel vlek is op uw kleding, tafelkleed, of een soort van stof, wordt reiniging normaal gebeurt op basis van het soort materiaal. In het algemeen, echter, kan u de volgende eenvoudige wasvoorschriften. Ten eerste, moet je schrapen zo veel braaksel puin mogelijk te maken. Dan spoel het hele weefsel in een bad van koud water. Vul hetzelfde bad met nieuw water en zet een eetlepel wasmiddel en ¼ kopje van ammoniak. Dompel een zachte borstel in de badkuip, en beginnen met het schrobben van de stof van de voorzijde naar de achterzijde. Dan genieten van de stof in het sopje en laat ongeveer 30 minuten tot een uur. Indien echter de vlek niet verdwijnt binnen die periode, zet vlekverwijderaar en laat gedurende vijf minuten. Als de vlek is eindelijk weg, kunt u overgaan tot het spoelen van de stof met water. Hang het te drogen.
  • Hard oppervlak. Vomit kan ook gebeuren in een harde ondergrond gemaakt van verschillende materialen zoals aluminium, brons, tegel, koper, glas, ijzer, linoleum, porselein, en vinyl. Om braaksel vlekken van deze materialen te verwijderen, moet u eerst af te schrapen het braaksel vaste stoffen. U kunt schep ze uit met behulp van een plastic lepel of neem ze af met behulp van een karton. Dan, in een kleine emmer, meng een eetlepel wasmiddel of afwasmiddel en ongeveer drie kopjes water. Dompel een zachte doek in de emmer en gebruik deze om de vlek af te vegen. Als de vlek volledig is verwijderd, spoel het met een vochtige doek. Dan, dep het droog met een papieren handdoek.
Hoe zich te ontdoen van het braaksel vlekken. Een braaksel vlek is pijnlijk om naar te kijken en ruiken.
Hoe zich te ontdoen van het braaksel vlekken. Een braaksel vlek is pijnlijk om naar te kijken en ruiken.

Braaksel mag onmiddellijk worden verwijderd, want het zal veel moeilijker om zich te ontdoen van het als het is uitgehard en de vlek is doorgedrongen het behandelde materiaal. Vooral als je huisdieren hebt, die er een gewoonte van braken in de meest onwaarschijnlijke en ongemerkt plaatsen hebben, moet u uw huis regelmatig te controleren op braaksel.