E2r

Hoe maak je een draaiende compostbak maken

Een van de mooiste innovaties in de activiteit van tuinieren is de uitvinding van het draaien compostvat. Deze draaien compostbak al elimineert de stap waar je moet handmatig alles met behulp van een shovel of pitch fork verplaatsen. Naar boven dat uit, het zorgt voor gemakkelijke opslag opties in vergelijking met een hoop die een grotere ruimte die niet gemakkelijk kan worden verplaatst zal vereisen. Dit is ook de reden waarom het is uitgegroeid tot een zeer populaire keuze onder efficiënt tuinders. Ook kunt u genieten van dit voordeel voor uw tuin door het creëren van je eigen compostbak die draait.

Hoe maak je een draaiende compostbak maken. Voel je vrij om open te blijven in het verkennen van andere vormen van composteren.
Hoe maak je een draaiende compostbak maken. Voel je vrij om open te blijven in het verkennen van andere vormen van composteren.

  • Vat. Kies een mooie en stevige ronde cilinder die u kunt gebruiken voor de lange termijn. Metaal of hout zijn twee goede materialen voor een vat. De typische biervat kan eigenlijk genoeg zijn voor kleine tuinieren heeft alleen. Voor het vat, punctie een gat in het midden, vierkant of rechthoek in vorm. Deze verwijderde stuk moet worden gevormd en opnieuw bevestigd met een slot zodat u de compost sluiten wanneer u wenden of wanneer u hem niet gebruikt. Het gat moet groot genoeg zijn om te laten uit een aanzienlijke hoeveelheid compost als het al wordt gebruikt voor compostering.
  • C ompost stapel. Gebruik uw composthoop en breng de inhoud naar het vat. Vul het vat te beheersbaar bedrag dat zal toelaten om de inhoud later giet met weinig moeite. Zet gewoon het vat en test de zwaarte en het bedrag van de composthoop die je er in eerste instantie hebt geplaatst. Maak gebruik van de gemeenschappelijke compostering stapel ingrediënten.
  • Bodem lagen. De volgende stap is om lagen van de bodem toe te voegen. Nat en droog op alternatieve beste is omdat het de stroom van voedingsstoffen op uw grond te maximaliseren. Dit is de grond die je gaat gebruiken in het planten van uw planten en bloemen.
  • Storage. Bewaar uw vat op een veilige plaats. Je kunt ook de opening zo is, zodat de wormen en andere natuurlijke kwekers in kan komen en te helpen bij het composteringsproces. Dit is zeer gunstig voor uw tuin op de lange termijn. Maar zorg ervoor om jezelf te bevrijden van schadelijke besmetting die misschien net zo goed feest over je barrel als nuttig insecten.
  • Draaimechanisme. Om bespaart u het draaien gedoe, kunt u een metalen case passend bij uw vat te kopen en te gebruiken zijn roterende mechanisme voor uw behoeften. Denken van de beweging van een traditionele loterij barrel's, wat je hier nodig hebt is vrijwel hetzelfde.
  • Beluchting. Prik enkele kleine gaatjes over de barrel te helpen wat lucht te krijgen inch Het doel is ook om meer van de koolstof element hebben. Er stikstof aanwezig zijn, maar niet op het punt van de overweldigende koolstofgehalte.


Voel je vrij om open te blijven in het verkennen van andere vormen van composteren

Voel je vrij om open te blijven in het verkennen van andere vormen van composteren. Afhankelijk van de grootte van uw tuin, zou je eigenlijk nodig hebt een groter vat of iets anders dat zal blijven gefixeerd op een deel van uw tuin. U kunt ook proberen industrieel of commercieel beschikbare compostering bakken als je het gevoel alsof je tuinieren is gewoon een ander niveau heeft bereikt en het moet composteren op een industrieel niveau. Anders vasthouden aan het vat en genieten van de voordelen van het hebben van goed onderhouden en voortdurend in beweging compost zonder belasting van de hand.