E2r

Hoe maak je een houten snijplank te repareren

Een essentieel in elke keuken is een snijplank

Een essentieel in elke keuken is een snijplank. Voor veel chef-koks, de enige snijplank te hebben, is het type van hout. Een houten snijplank is stevig, tijdloos en zeer veelzijdig.

Als je een houten snijplank en je merkt dat het een scheur heeft

Als je een houten snijplank en je merkt dat het een scheur is, gooi het niet weg gewoon nog niet. U kunt herstellen van een houten snijplank vrij gemakkelijk met een paar handige tools. Het duurt een beetje inspanning van uw kant, maar je zult in staat zijn om op te slaan en het gebruik van uw mooie houten snijplank te houden. Hier is wat je moet doen.

  • Stop het gebruik van het bord. Als je merkt dat er schade aan uw houten snijplank, probeer niet om de raad van bestuur te gebruiken. Als u doorgaat met het te gebruiken, kan je uiteindelijk verergeren het probleem of het vernietigen van de raad van bestuur volledig. Gebruik een andere kaart in de tussentijd of te vermijden dingen te doen die het gebruik van de houten snijplank nodig.
  • Reinig en droog de ​​raad van bestuur. Het eerste wat je hoeft te doen is het reinigen van de snijplank. Verwijder alle zichtbare voedsel op het bord en was deze zorgvuldig met zeep en warm water. Laat goed drogen. Als uw keuken is voorzien van een venster, plaatst u uw bord bij het raam, zodat het toegang heeft tot direct zonlicht. De zon zal niet alleen droog de raad van bestuur, maar het zal ook helpen doden bacteriën. Dit kan enkele dagen of op zijn minst een hele middag op een warme dag.
  • Verwijder alle zichtbare splinters. Als de scheur heeft een aantal uitstekende splinters, ga je gang en probeer voorzichtig los te wrikken het uit. Als er dingen vast in de scheur, proberen om het eruit te halen. U kunt gebruik maken van een paperclip of een ander stuk draad om dit gedaan.
  • Bedek de scheur met transparante epoxy. Krijg een aantal duidelijke epoxy. Dit is verkrijgbaar bij bouwmarkten. Breng een beetje van het product direct boven de scheur. Maak je geen zorgen als de epoxy een heuvel boven de scheur te vormen of verhoogd is hoger dan de raad van bestuur. U zult zand naar beneden als het opdroogt zo ontspannen. Voordat u de epoxy product, zorgvuldig de aanwijzingen op de verpakking. Ook, zorg ervoor dat u het product in een goed geventileerde ruimte, zodat een raam open of doe dit buiten.
  • Laat het drogen. Zodra u zich heeft aangemeld de heldere epoxy, moet u de raad van bestuur vastgelegd en het product te laten drogen. Het duurt een paar uur voor de epoxy volledig drogen. Laat de snijplank 24 uur dat het droogt volledig wordt.
  • Zand naar beneden. De volgende ochtend, kijk op de snijplank. Als de epoxy droog is om aan te raken, kunt u nu voorbereiden. Hier krijg je een fijn schuurpapier of een fijne staalwol scrubber. Wrijf zachtjes over het gebied waar u de toegepaste epoxy. Doe dit totdat de patch van epoxy dat de scheur bedekt, is op hetzelfde niveau als de rest van het bord.
  • Gebruik wat olie op het bord. Maak de raad van bestuur om het overtollige hout te verwijderen. Breng een beetje olie op het oppervlak van het bord. Dit zal helpen om het bord schoon te maken en te kijken zijn best. Sommige mensen geven de voorkeur gebruik van minerale olie, hoewel anderen als een meer natuurlijke olie zoals walnootolie.


In de toekomst

Hoe maak je een houten snijplank te repareren. Stop het gebruik van het bord.
Hoe maak je een houten snijplank te repareren. Stop het gebruik van het bord.

In de toekomst te vermijden langdurige blootstelling aan vocht om u raad droog. Vermijd ook het toepassen van te veel druk op het bord. Probeer de slager naar uw vlees snijden voor je, vooral als er veel van de botten, om jezelf te redden de moeite van het het zelf te doen. U kunt ook gebruik maken van de andere kant van het bord.

Door het volgen van de hiervoor genoemde stappen, moet u in staat om de scheur in je houten snijplank te repareren.