E2r

Hoe te clorox gebruiken om vinyl schoon te maken

Clorox is een zeer sterke reiniger en desinfectans en effectief verwijdert hardnekkige vlekken. De kracht als schoonmaakmiddel, hoewel zeer nuttig natuurlijk, betekent dat oneigenlijk gebruik van deze oplossing zou waarschijnlijk leiden tot schade vooral aan relatief breekbare artikelen. Vinyl vloer is over het algemeen duurzaam, en Clorox kan worden gebruikt om het schoon te maken. Echter, om de goede staat van vinyl vloerbedekking is het erg belangrijk dat de juiste maatregelen worden genomen bij het reinigen met bleekwater te onderhouden. Hier zijn enkele van de tips en richtlijnen om te onthouden als je geïnteresseerd bent om Clorox te gebruiken om uw vinyl schoon te maken:

  • Bereid de materialen. Je nodig zou hebben Clorox, een mop emmer, een spons mop, wat heet water en een handdoek. Bereid de Clorox-oplossing door verdunnen van een kop Clorox met een emmer warm water. Zorg ervoor dat u beschermende handschoenen te dragen, omdat de agressieve chemicaliën van Clorox kan droog uw handen.
  • Bereid de vinyl vloerbedekking. Voordat u begint met het dweilen van de vloer, moet je eerst beginnen met vegen of stofzuigen van de vloer. Dit zou u helpen het minimaliseren van de stof die u zou hebben mee te maken tijdens het dweilen. Als je in voor een aantal zware schoonmaak, moet u ervoor zorgen te vegen van de kamer van boven naar beneden te gaan, en vervolgens uitgesteld reinigen van de vloer als de laatste stap. Op deze manier zal al het stof dat naar beneden gaat van de items in de kamer ophopen op de vloer, die dan zou vegen en dweilen weg later.
Moet ook regelen het meubilair zodanig dat u daadwerkelijk zou kunnen het gehele oppervlak van het vinyl reinigen. Dit zou betekenen dat zware meubels te tillen en zetten ze op een andere positie, zodat je kon krijgen naar de plek waar het oorspronkelijk was schoon te maken.
  • Dweil de vloer met behulp van de clorox oplossing. Week de spons mop op de emmer met de Clorox oplossing en wring deze uit. Wees voorzichtig niet te laten de spons te nat zijn wanneer je het toepast op de grond, dit kan de vloer beschadigen.
Het is het beste te dweilen de vloer in secties, te beginnen met het binnenste deel van de kamer te gaan naar buiten naar de deur. Zorg ervoor dat u dweilen met de hoeken en zijkanten van de kamer.
Aangezien u zou het weken uw dweil op de Clorox oplossing en wringen het zo nu en dan, zorg ervoor dat u handschoenen draagt ​​om je handen te beschermen. Een andere optie voor u is om te dweilen gebruiken met bijlagen op de handgrepen die u in staat om het te wringen zonder de mop zelf aan te raken.
  • Droog de ​​vloer. Het beste ding over het gebruik van chloor om uw vinyl vloerbedekking schoon is dat je niet zou moeten naspoelen het, gewoon droog de hele vloer met een handdoek en buff om het te laten schijnen.

Daar heb je het

Hoe te clorox gebruiken om vinyl schoon te maken. Bereid de materialen.
Hoe te clorox gebruiken om vinyl schoon te maken. Bereid de materialen.

Daar heb je het! Dit zijn de eenvoudige stappen om te onthouden bij het schoonmaken van uw vinyl vloer met behulp van chloor. Braaklegging ongeveer 30 minuten tot een uur voor een hele kamer, en daarna, gemakkelijk en koesteren rust in uw schone, gedesinfecteerde woonkamer. Veel succes, en hoop dat dit geholpen!