E2r

Hoe alles te gebruiken van een doos eieren

Eieren - goed voor u en het milieu

Haal het meeste uit iedere dozijn eieren je koopt. Gebruik het eigeel, wit, shell, en de doos.

Stap 1

Eet de eieren. Er zijn vele manieren om eieren te eten. U kunt eten ze gewoon door elkaar gooien, pocheren, koken of braden. U kunt ze gebruiken in desserts, zoals gebak, vla, meringues, en ijs. U kunt ze gebruiken als bindend in pastagerechten zoals lasagne en moussaka. Je kunt eieren als het hoofdgerecht te gebruiken in gerechten, zoals de hartige omelet voor het ontbijt, de troostende ei-bak voor brunch, of de indrukwekkende souffle voor het diner.

Stap 2

Maak de schelpen en ze opslaan. Wanneer u een dozijn of meer eierschalen hebt opgeslagen, plet ze in fijne stukjes met behulp van een deegroller of het geven van hen een werveling in de keukenmachine. Eierschalen zijn een goede tuinieren wijziging. Ze bevatten calcium, hetgeen een gunstig mineraal voor veel planten. Tomaten hebben behoefte aan een goede toevoer van calcium te helpen voorkomen neusrot.

Eierschalen zijn scherp. Verspreid eierschalen rond de basis van zaailingen en tedere transplantaties te cutworms voorkomen dat het vernietigen van uw harde werk.

Hoe alles te gebruiken van een doos eieren. Maak de schelpen en ze opslaan.
Hoe alles te gebruiken van een doos eieren. Maak de schelpen en ze opslaan.

Afwisselend (als je niet tuin) ...

Gebruik ze om schattige lentekuikens maken. Alles wat je nodig hebt zijn eierschalen, twee cottonballs geverfd met gele kleurstof, google ogen, een diamant van oranje bouw papier en lijm. Monteer volgens de foto.

Stap 3

Gebruik de eierdoos om snel, gemakkelijk, goedkoop papier mache-projecten te maken. Scheur de eierdoos op in ½ -1 inch segmenten. Eierdozen de binding noodzakelijke bevatten al voor papier mache. Leg de stukjes papier in de blender en bedek met water. Meng tot je pulp. Zeef het water weg en je hebt pulp te gebruiken voor diverse papier-mache projecten.

Maak een steviger pulp met behulp van het volgende recept:

  • 12 kopjes eierdoos stukken gemengd in pulp en uitgelekt
  • 1-1.5 kopjes witte lijm toegevoegd aan de pulp
  • 1-1.5 kopjes gips toegevoegd aan de pulp
  • Een paar druppels etherische olie toegevoegd plagen ontmoedigen
Eieren - goed voor u en het milieu. Afwisselend (als je niet tuin) ...
Eieren - goed voor u en het milieu. Afwisselend (als je niet tuin) ...

Het mengsel is de juiste consistentie wanneer u uw vingerafdruk kunt duwen in de pulp en het houdt zijn vorm.

Gebruik een piñata's, papier mache handafdrukken of wat je verbeelding vangt maken.