E2r

Hoe wordt groene huwelijksgeschenken te kopen

Elegance hoeft niet te belastend voor uw omgeving

Elegance hoeft niet te belastend voor uw omgeving. Verfijning kunnen worden gemarkeerd beter met een zeer milieuvriendelijke accent. In deze lijn, kan huwelijksgeschenken ook milieuvriendelijk. Groene cadeau-artikelen zijn op dit moment op de stijging, en met die aanleiding komt de nieuwe trend van het geven van groene geschenken voor paren in wedded gelukzaligheid. Hier zijn de manieren waarop u kunt ervoor zorgen dat de bruiloft geschenken die je geeft zijn schoon en groen:

Hoe wordt groene huwelijksgeschenken te kopen. Eco-vriendelijke label.
Hoe wordt groene huwelijksgeschenken te kopen. Eco-vriendelijke label.
  1. Eco-vriendelijke label. De meer natuurlijke een product is, hoe beter het is voor het milieu. Zo veel mogelijk, koop alleen de ruwste item dat u kunt mogelijk veroorloven. En als je nodig hebt om een beetje meer verwerkte object voor uw gift fototoestel te overwegen, kunt u ervoor kiezen om eerst op zoek naar de eco-vriendelijke label, zodat het verder verfijnen van uw opties. Chemicaliën en ook synthetische items zijn al uit de keuzes voor je. Zorg ervoor dat de eco-vriendelijke label zie je echt een authentieke en niet alleen gemaakt voor marketingdoeleinden. De ingrediënten lijst moet getuigen van het en bevatten geen schadelijke chemicaliën.
  2. Edelstenen en sieraden. Wat kan krijgen geen rauwer en mooier dan edelstenen en sieraden, gesneden uit de tuin van de natuur zelf? Het is net zo organisch en origineel als het kan krijgen, niet om ultra-geavanceerde noemen voor zowel de bruid en bruidegom. Sommige vragen van smaak en persoonlijke voorkeur een rol gaan spelen, maar je zal nooit verder gaan dan groen als je koopt sieraden.
  3. Zaden, bloemen en greens. Wat kan worden groener dan de werkelijke zaden die van de minnaar tuin kan vullen? Je zou kunnen betreden op eieren op dit ene, want je moet ervoor zorgen dat u geschenken geven aan een groene bruid en bruidegom. Maar dit kan daadwerkelijk helpen hen weten of ze hebben groene vingers onderduikers en wacht om te worden losgelaten met smaakvol geselecteerde zaden klaar voor het planten en onderhouden van.
  4. Groene verpakking. Het is niet alleen genoeg dat je gaat groen met uw punt. Het is ook zeer aan te bevelen dat je gaat groen met uw verpakking. Organische papier of gebruikt tijdschriften die nog kleurrijk kunnen worden gebruikt. Zorg ervoor dat je een kleine draai die de verpakking identificeert als huwelijksgeschenk toe te voegen. Het kopen van een wrapper enkel draagt bij aan extra papierafval en nutteloos snijden van de boom middelen.
  5. Hout, katoen en glas. Verjaardagen mogelijk niet exact in de buurt zijn voor het bruidspaar, maar gaven van hout, katoen en glas kan een voorproefje van een langdurige unie die bestand is tegen door de jaren heen zijn. De hardhout zijn uw beste weddenschap vooral in het geven van grote items zoals meubels, en katoen is het meest ideale materiaal voor het helpen invullen van het paar lakens. U kunt verkennen uw opties in hout, katoen en glaswerk bij het kopen van de perfecte bruiloft cadeau voor je vrienden.
  6. Gerecycled objecten en innovaties. Gerecycled objecten en innovaties (bijvoorbeeld een auto die het gebruik van water als brandstof maakt) zijn ook fantastische bruiloft cadeau-artikelen, maar ze zijn heel lastig te presenteren. Zorg ervoor dat je het kan trekken in uw manier van presenteren, zodat het zal niet kijken goedkoop.