E2r

Hoe de scheepvaart te recyclen

Wanneer u een pakket te krijgen

Wanneer u een pakket te krijgen, vaker wel dan niet je niet weet wat te doen met die piepschuim pinda's, noppenfolie en tal van andere kunststof. Er zijn een oneindig aantal manieren over hoe deze materialen recyclen en dit artikel zal u door enkele van de meer populaire. Deze tips zal vooral nuttig zijn voor degenen die het verzenden of ontvangen items uit de koerier de hele tijd.

  • Hergebruik van hen door middel van kunst projecten. Een van de meest leuke en meer populaire opties is om ze te gebruiken in uw favoriete kunstwerken. Deze is zo gebruiksvriendelijk dat ook de kinderen kunnen doen. Ontvang een extra stukken noppenfolie en piepschuim pinda's en verf ze met plakkaatverf. Met het gebruik van reguliere PVC-lijm of lijm sticks, lijm ze aan elkaar om een sculptuur te maken of een collage. Laat uw fantasie de vrije loop op dit ene. De kinderen zullen een ontploffing het creëren van een diorama uit deze vooral als ze een paar potten van de poster verf en lijm.
  • Door gebruik te maken van de reserve-dozen. Een van de makkelijkste dingen om te recyclen zijn koerier dozen. Enorme dozen kan worden gebruikt als een huis op school speelt of gesneden om te dienen als achtergrond. U kunt ook opnieuw de dozen om verschillende soorten van thuis decoratie, zoals een kerstboom en de bijbehorende achtergrond op te slaan. Kleinere dozen kan houden geschenken en het kleinbedrijf kan schoenendozen die kan worden opgeslagen onder het bed. Dozen kunnen ook worden gebruikt als extra onderlaag te dienen op het bed kussens of als tijdelijke woningen van huisdieren. Afhankelijk van de grootte van je vrije boxen zijn er vrijwel miljoenen manieren over hoe om het te hergebruiken.
  • Het opzetten van web-advertenties. Een van de gemakkelijkste manieren om te recycleren of te vervreemden van deze materialen is door het plaatsen van een echte gratis advertentie zoals een in eBay en craigslist.com zodat als er grote tijd recycling bedrijven daar, kunnen ze gemakkelijk contact met u opnemen. U zult versteld staan hoeveel mensen nodig hebben deze materialen voor kunst of voor het beheer van pre-school kinderen.
  • Recycling piepschuim materiaal. Een van de meest bruikbare en verrassende feiten is dat piepschuim kan worden gebruikt als huishoudelijk lijm. Dit zal mogelijk vast te stellen items, zoals gebroken frames etc. Het enige wat u hoeft te doen is om je piepschuim stukken dringen in een oplosmiddel dat is biologisch afbreekbaar. Dat laat ik zien eenvoudig dat is. Nadat het is opgelost, zal het worden opgesplitst in een kleverige stof die u opnieuw kunt gebruiken om het huis.

Er zijn andere manieren

Hoe de scheepvaart te recyclen. Hergebruik van hen door middel van kunst projecten.
Hoe de scheepvaart te recyclen. Hergebruik van hen door middel van kunst projecten.

Er zijn andere manieren, zoals gewoon kleuren en spelen met het, maar als je het hebt over de industriële volume, dan misschien is het het beste om te gaan rechtstreeks naar uw leveranciers. Er zijn een aantal bedrijven die zich richten op dit punt. Het internet is een goede plek om de wereld te laten weten dat je een constante aanvoer van deze soorten materialen en uiteindelijk, kunt u in staat zijn om aanzienlijke hoeveelheid geld te verdienen door middel van deze recycling bedrijf.