E2r

Hoe de vernietiging van koraalriffen te voorkomen

Snorkelen en duiken-op de meeste gelegenheden

Snorkelen en duiken-op de meeste gelegenheden, zijn beide vormen van recreatie alleen maar een doel. En dat is het verkennen van de koraalriffen, maar nu dankzij de menselijke hebzucht en onachtzaamheid ondersteund door opwarming van de aarde, deze onderwater attracties naderen hun einde. Dus hier is een gids die ons kunnen helpen verlengen de onvermijdelijke vernietiging van corral 's werelds koraalriffen.

De vernietiging van pelagische en Estuariene Biomen kan worden toegeschreven aan bijna een ding, menselijk afval. Het is eigenlijk de ongecontroleerde stroom van onbehandeld rioolwater in de oceaan dat de vernietiging van organismen die het leven van elk levend organisme in een gebied van een kraal rif te creëren veroorzaakt. In principe heeft Moeder Natuur bedoeld voor de veiligheid van haar riffen door het creëren van barrières die kunnen uitwissen en reinigen het water dat stroomt uit het binnenland. Het is ook hoe tij zwembaden worden gemaakt wanneer laagtij gebeuren in laaggelegen stranden. Ze dienen als tanks voor onnodige organismen. Maar het probleem ligt in principe in de omvang van menselijk afval dat verzamelt uit het binnenland wateren zoals rivieren en riviertjes die rechtstreeks in open zee vervolgens een blekend effect dat het leven in zee schaadt het maken. Het doodt vooral algen die dienen als voedsel en zuurstof bron voor kleinere mariene organismen. Dat op zijn beurt dient als voedsel voor groter spel, het creëren van een onbalans in de mariene voedselketen, en niet te vergeten de zuurstofbehoefte voor elk gebied. Het is eigenlijk een chemische reactie die door het afval vermengd met zout water dat gif creëert. U kunt dit effect letterlijk te simuleren door het gieten van een fles azijn in uw chloor behandeld aquarium thuis. Ditzelfde scenario werd gekenmerkt in de roman van Clive Cussler's "Sahara" waar de wereld wordt door het begin van een wereldwijde rode vloed alle gevaar, omdat een nucleaire wapens ontwapening fabriek dumpt zijn afval in het midden van de Sahara woestijn in plaats van het verwerken van het. Draaien in het sijpelt in de rivier de Nijl het versnellen van de groei van een specifieke algen die eet de rest van de organismen, waardoor de wereld een tekort aan zuurstof.

In principe is de inspanning bij het redden van de kraal rif reeds aangepakt door technologisch geavanceerde landen, zoals de Europa, waar ze creëren barrières en zuiveringsinstallaties dat proces ongezuiverd rioolwater voordat u deze in de oceaan. Het echte probleem ligt in armere en minder gelukkige landen die niet over de middelen op te zetten dergelijke structuren. Een van de beste voorbeelden zou de Filippijnse eiland Boracay, een van de beste zomer stranden in de wereld. Het geheim is dat het geen riolering heeft, ergo alles gaat terug naar de zee. En het zei dat als je graaft diep genoeg in het zand, weet je zeker dat menselijk afval te vinden. Daarnaast is de krakers en shanties dat de lente tot aan kleine wateren in landen als de Filipijnen voortdurend produceren afval dat ze onophoudelijk dumpen in het water. Zeker, zijn er geen tekortkomingen in het creëren van bewustzijn voor de mensen met betrekking tot de vernietiging van koraalriffen. Maar alle inspanningen te kort in vergelijking met Al Gore's "The Inconvenient Truth" over luchtvervuiling. De enige oplossing is nu het creëren van een toename in het bewustzijn nivellering die van de documentaire van Al Gore.

Hoe de vernietiging van koraalriffen te voorkomen. Snorkelen en duiken-op de meeste gelegenheden.
Hoe de vernietiging van koraalriffen te voorkomen. Snorkelen en duiken-op de meeste gelegenheden.

In Clive Cussler's "Sahara", het einde van de wereld werd afgebeeld in de vorm van de zuigelingen en de zieken, die de eerste zou zijn om als gevolg van de uitputting van zuurstof sterven. Volgende zou zijn de oude en ten slotte het geschreeuw van alle valide volwassenen zou dienen als laatste de mensheid snik, allemaal vanwege de vernietiging van kraal van de wereld riffen.