E2r

Hoe de zorg voor speksteen countertops

Speksteen is zeer stijlvol, sterk en duurzaam

Speksteen is zeer stijlvol, sterk en duurzaam. Het is zachter dan graniet en marmer en kan worden gesneden met meer elegante details. Speksteen is hittebestendig en gebruikt in vele toepassingen waar de thermische kwaliteiten zijn van essentieel belang, zoals in ovens, kookpotten, pizza stenen en metselwerk kachels. Speksteen is van nature licht tot donker grijs en deze kleur kan worden verbeterd en maakte donkerder met een aantal eenvoudige behandelingen. Net als elke andere natuursteen, speksteen, die niet vereist geen kit, is gevoelig voor krassen.

  • Speksteen is een van de vele natuurlijke stenen die worden gebruikt om een elegante werkbladen te maken. Speksteen werkbladen zijn zeer eenvoudig te onderhouden en te reinigen,. Gezien het feit dat, moet je nog wel goede zorg van uw speksteen countertop te houden op zoek als nieuw en de laatste voor een mensenleven.
  • U kan verbeteren van de kleur van uw speksteen aanrecht met minerale olie. Als uw aanrecht is licht of donker grijs met wat gekleurde vlekken, kunt u het donkerder te maken met regelmatige toepassing van minerale olie. Zandsteen is niet poreus, maar het reageert met minerale olie en donkerder met elke toepassing tot aan de donkerste kleur kan worden en geven een glossy glans. U kunt giet wat minerale olie op de speksteen oppervlak en wrijf hem met een zachte doek of u kunt de minerale olie giet op de doek voordat u veeg de speksteen countertop. Nadat u klaar bent met de toepassing buff het hele aanrecht met een andere droge doek om het overtollige minerale olie te verwijderen en het minder glad te maken. Het duurt minstens drie toepassingen van minerale olie voordat het kan zijn definitieve donkere kleur te bereiken. U zult merken dat de speksteen countertop zal lichter draaien wanneer de olie is verdampt, zodat u weet wanneer het tijd is om een nieuwe laag toe te passen.
  • Reinig de speksteen aanrecht met milde zeep en water. Gebruik daarvoor een zachte doek of spons te wassen en spoelen het aanrecht. Voor hardnekkig voedsel sauzen die zijn opgedroogd op het oppervlak, nat een doek of spons met warm water en plaats deze op de vlek en laat het daar voor een tijdje, zodat het hete water om te genieten door het vuil en het verzachten en het makkelijker te maken te verwijderen. Wassen met een milde zeep en water en spoel. Veeg altijd het zandsteen aanrecht tot het droog is om water en voedsel vlekken te voorkomen dat ontsierende het oppervlak.
  • Als u doorgaat met uw speksteen countertop gebruiken, zult u merken dat sommige krassen zal vormen op het oppervlak. Lichte krassen kunnen verwijderd worden met de toepassing van minerale olie. Voor diepere krassen die u kunt gebruiken 120-grit schuurpapier om het te verwijderen. Werk is kleine ronde beweging over de krassen gebied. Volg deze met natte 220-grit schuurpapier, met behulp van dezelfde kleine cirkelvormige beweging. Reinig het oppervlak en veeg het droog is voordat minerale olie. De spot kan er lichter uitzien dan de rest van het aanrecht, maar met verdere toepassing van minerale olie zal later zelfs.
Hoe de zorg voor speksteen countertops. Speksteen is een van de vele natuurlijke stenen die worden gebruikt om een elegante werkbladen te maken.
Hoe de zorg voor speksteen countertops. Speksteen is een van de vele natuurlijke stenen die worden gebruikt om een elegante werkbladen te maken.

Natuursteen kan zo kraken niet bang of laten vallen zware potten en pannen op. Een scheur op het oppervlak zal vocht sijpelen door en nodigen de groei van schimmel onder de bovenste laag van de speksteen. Behandel uw speksteen aanrecht met zorg en bent u verzekerd van de lange-termijn gebruik. Na alles wat je besloten om een speksteen countertop om haar schoonheid en duurzaamheid te installeren.