E2r

Hoe geld te besparen op het ijs

Zet de bevriezing van de lege uitgaven

Niet iedereen hoeft te maken over geld besparen op ijs. Echter, als u liever ijskoude dranken en geen ijsmachine niet of vinden dat uw ijsmachine niet bij te blijven met de vraag in uw huishouden je zou kunnen profiteren van het vinden van manieren om geld te besparen op het ijs. Een twintig-pond zak ijs kost ongeveer vijf dollar en als je koopt een zak elke week of twee het voegt. Het is gemakkelijk om te besteden 100€ -195€ per jaar, zonder erover na te denken. De volgende tips helpen u te minimaliseren of te elimineren uw behoefte om ijs te kopen.

Stap 1

Koop wat ice-cube trays en gebruik ze in een methodische systeem. De meeste mensen vinden dat het water in uw IJsblokjeshouders zal bevriezen in de vriezer of het vriesvak van uw koelkast in ongeveer twaalf uur.

Maak regelmatig een karwei van het legen en vullen van uw IJsblokjeshouders twee keer per dag. Opmerking: Dit maakt een prachtige karwei voor kinderen die zijn groot genoeg om een ijsbakje dragen zonder morsen water.

Stap 2

Hoe geld te besparen op het ijs. Koop wat ice-cube trays en gebruik ze in een methodische systeem.
Hoe geld te besparen op het ijs. Koop wat ice-cube trays en gebruik ze in een methodische systeem.

Houd alle dranken die u liever iced drinken in werpers in de koelkast. Zo kunnen ze koud blijven en gebruiken minder ijs.

Stap 3

Als u niet zijn afgewerkt met een iced drank en u bent klaar om naar bed te zijn of behoefte om het huis te verlaten voor een tijdje, zet de drank in de koelkast. Ijs smelt heel, heel langzaam in de koelkast.

Stap 4

Als je leeft in een koud klimaat, kunt u overwegen het buitenleven als een ijsmachine. Vul uw ice-cube trays met water en zet ze buiten in een gesloten doos. Zij zullen snel bevriezen (indien jouw weer koud genoeg is, zullen ze sneller dan in de vriezer bevriezen) en je zult geen zorgen te maken over vorst build-up in uw diepvriezer of diepvries.

Stap 5

Niet fijn je ijs of gebruik het gemalen ijs instelling op uw ijsmachine. Crushed ijs zal uw drankje sneller af te koelen, maar het smelt sneller ook, wat betekent dat uw drankje warmt sneller.

Hoe groter het stuk ijs u in uw drankje zet, hoe langer het zal duren en hoe minder ijs je nodig hebt om te gebruiken.

Stap 6

Zet de bevriezing van de lege uitgaven. Houd alle dranken die u liever iced drinken in werpers in de koelkast.
Zet de bevriezing van de lege uitgaven. Houd alle dranken die u liever iced drinken in werpers in de koelkast.

Overwegen te leren om bepaalde drankjes drinken op kamertemperatuur of zonder ijs in hen. Water wordt even bevredigend bij ruimtetemperatuur het koud.

Stap 7

Overweeg het gebruik van isolerende mouwen op kopjes of glazen wanneer je drinkt een iced drank.