E2r

Hoe je carbon offset oplichting te voorkomen

Aangezien de gevolgen van de klimaatverandering meer en meer manifesteren

Aangezien de gevolgen van de klimaatverandering meer en meer manifesteren, bescherming van het milieu wordt een belangrijke zorg onder bedrijven, bedrijven en individuele consumenten. Als onderdeel van de zoektocht naar het verminderen van iemands carbon footprint, wordt instrumenten zoals koolstofcompensatieprogramma beschikking gesteld. Koolstofcompensatie verwijst naar hoe de effecten van de uitstoot van broeikasgassen (evenals andere milieuverontreinigende stoffen) worden verminderd door middel van financiële bijdragen aan projecten en programma's. Met de goede bedoeling van degenen die carbon offsets kopen, echter, er is veel potentieel voor corruptie en misbruik door dit. Als je jezelf geïnteresseerd bent in betuttelend carbon offset-opties, zorg ervoor dat u lezen via deze tips om u te helpen voorkomen oplichting:

  • Herziening van de achtergrond en de prestaties van de organisatie. Dit zou u helpen een verstandige beslissing te nemen over de vraag of uw financiële bijdragen echt gebruikt zal worden in de richting van een effectieve milieu-project of programma. Het draait allemaal om te weten dat u het maken van een echt waardige investering. Kijk naar sommige van deze bedrijven: Climate Care, The Nature Conservancy, en Carbonfund.org. Voor een overzicht van uw andere opties, kijk op Carboncatalog.org .
  • . Doen volgen door de eerste, kunt u uw aankoop te houden van een onderneming tot een minimum, denk aan het als de proefperiode. Zodra u de aankoop carbon offsets, zorg ervoor dat u wijzen de tijd te volgen via de projecten, onderzoeken en andere activiteiten die de onderneming doet. Nogmaals, zal dit helpen om te zien of je je geld hebt gezet in goed gebruik, en of het de moeite waard de aankoop van meer offset credits van hen.
  • Inlichtingen inwinnen bij de FTC en / of de epa. Het zou zeker helpen als je zou krijgen in de goede richting door de overheid, om ervoor te zorgen dat de carbon offset credits die je koopt zijn geldig.
  • Zoek uit of de carbon offset bedrijf heeft accreditatie. Sommige van de certificeringen en accreditaties gegeven aan koolstofcompensatieprogramma bedrijven onder de Voluntary Carbon Standard (VCS), Climate Action Reserve (CAR), Clean Development Mechanism (CDM), Gold Standard, EPA Climate Leaders en Green-e Climate Standard. Je zou ook kunnen controleren of deze is geaccrediteerd door het Better Business Bureau .
  • Doe je eigen compenseren. Als u op zoek bent om uw steentje bij te dragen voor het milieu, waarom niet een paar kleine aanpassingen aan uw levensstijl om uw ecologische voetafdruk te minimaliseren? Neem een weekend om een boom te planten (of twee), maak een compost put thuis, en haal al uw apparaten en elektronica wanneer ze niet in gebruik zijn. Om te leren van meer manieren om uw koolstofuitstoot te verminderen, lees dit geweldige artikel .

Onthouden

Hoe je carbon offset oplichting te voorkomen. Herziening van de achtergrond en de prestaties van de organisatie.
Hoe je carbon offset oplichting te voorkomen. Herziening van de achtergrond en de prestaties van de organisatie.

Vergeet niet, het vermijden van carbon offset oplichting is echt een kwestie van een slimme en verantwoordelijke koper. Natuurlijk moet je ook voorkomen dat de neiging van het kopen van een carbon offset krediet en vervolgens het daarbij laten. Echt het doen van uw eigen deel voor het verminderen van milieuvervuiling moet zorg van iedereen te zijn, en dit moet actief worden gedaan. Weet dat kleine dingen zoals het verminderen van uw afval en recycling een groot verschil zou vertrekken met betrekking tot het verminderen van uw carbon footprint. Vergeet niet, we hebben maar een wereld te leven, en we beter voor zorgen dat het blijft leefbaar, zo lang mogelijk!