E2r

Hoe je commerciële linoleum vloeren schoon

Linoleum is een goedkope

Linoleum is een goedkope, maar stevig materiaal, waardoor het een gemeenschappelijke optie voor vloeren behoeften. Het is ook gemakkelijk te onderhouden en te reinigen. Zelfs als je het handhaven van een commerciële plaats met zware voet verkeer, reinigen linoleum vloeren is niet veel van een probleem. Hier is hoe je het kan doen.

  1. Bereid uw materialen. U zult een emmer, dweilen, schrobben, en milde zeep nodig. Commerciële vloerreinigers hebben sterke en ruwheid componenten die het linoleum kan beschadigen, dus vasthouden aan een milde zeep bij het schoonmaken van de vloeren. Een afwasmiddel of gewone wasmiddel goed zal werken.
  2. Vul je emmer met water. Om te beginnen, vul de emmer met warm water. De hoeveelheid water die je afhankelijk van de grootte van het gebied dat moet worden schoongemaakt en hoe vuil de vloeren zijn. Maar over het algemeen een halve emmer water is voldoende. Indien echter de vloeren lijken een hoop werk te zijn, kunt u periodiek vullen de emmer met schoon water. Beter nog, hebben een tweede emmer water klaar.
  3. Meng de zeep met water. U afzonderlijk verdunnen de zeep met een kleine hoeveelheid water en giet de emmer. Of u kunt direct de zeep gieten in de emmer. Maar welke je ook kiest, zorg ervoor dat de zeep goed is vermengd met water.
  4. Beginnen dweilen. Begin met het weken de mop in de emmer, en zorg ervoor uit te wringen overtollige vloeistof. Vergeet niet dat u wilt dat uw mop te vochtig, niet te nat. Als de mop is druipnat, zou water bundelen en leiden tot ongelukken. Vervolgens dweilen uw linoleum vloeren in een heen en weer gaande beweging. Breng wat kracht, vooral op gebieden die het meest reiniging nodig. Voor een eenvoudige dweilen, draaien de mop in slechts een richting.
  5. Verwijderen vlekken. Linoleum vuil is gemakkelijk te verwijderen door dweilen. Maar moet er zijn hardnekkige vlekken en sporen op de vloeren, kunt u deze verwijderen door schrobben met een milde zeep. Met behulp van een nylon borstel, scrub in een heen en weer gaande beweging, en zorg ervoor dat grondig te verwijderen van de vlek of vuil ophoping. Daarna met een vochtige doek spoel het gebied.
  6. Droog de linoleumvloer. Droog de linoleum na het reinigen en het verwijderen van de vlek. Doe dit door het uitvoeren van een droge mop over de hele vloer. Zorg ervoor dat u droog alle gebieden, omdat een natte vloer nodigt slips en ongelukken.
  7. Wax de linoleum vloeren. Was wordt toegepast als beschermende en onderhouden glanzende afwerking. U kunt wax ten minste eenmaal per week van toepassing. Dit moet genoeg om de glans te beëindigen en de daaropvolgende reiniging veel gemakkelijker. Zet wax met een schone doek, en indien nodig, van toepassing wax maximaal twee lagen.

In plaats van zeep

Hoe je commerciële linoleum vloeren schoon. Bereid uw materialen.
Hoe je commerciële linoleum vloeren schoon. Bereid uw materialen.

In plaats van zeep, dan kunt u ook witte azijn gebruiken in het reinigen linoleum vloer. Omdat het slechts 5% zuurgraad, witte azijn heeft geen schadelijke effecten op de linoleum in tegenstelling tot commerciële Reiniger. Het is ook een natuurlijk reinigingsmiddel, relatief veilig, en goedkoper. Gebruik witte azijn als je zou gewone zeep. Meng een half kopje witte azijn met een liter water. Dompel de mop in de witte azijn mengsel, en beginnen om de vloer schoon te maken. Witte azijn kan ook krachtig te verwijderen linoleum vloer vlekken.