E2r

Hoe je natuurlijke meeldauw remover maken

Schimmel op kleding

Schimmel op kleding, douchegordijnen, wastafels en badkuipen is zo'n lelijk gezicht. Meeldauw is een schimmel die gedijt op vochtige oppervlakken. Meeldauw ontwikkelt in gebieden waar sprake is van vocht en hoge luchtvochtigheid. Kleding kan meeldauw hebben als opgeslagen wanneer niet volledig droog. Meeldauw kan moeilijk te verwijderen zijn, maar je kunt eenvoudig zweep een zelfgemaakte oplossing voor de groei van de schimmel te voorkomen rond uw huis, met ingrediënten die u in uw keuken.

  • Baking soda is een allesreiniger en vlekkenverwijderaar. Het maakt geen agressieve chemicaliën die het oppervlak van verschillende materialen kunnen beïnvloeden in huis, zoals porselein en kunststof bevatten. Het kan worden gemaakt in een pasta of verdund met water voor algemene reiniging. Zuiveringszout reinigt evenals verwijdert geur.
  • Azijn is lange tijd beschouwd als een vlekverwijderaar en desinfecterende evenals bleekmiddel. De zure eigenschap van azijn maakt het een goede vlekkenverwijderaar voor harde en zachte ondergrond.
  • Tea tree olie heeft antibacteriële en antimicrobiële eigenschappen die het een goed ontsmettingsmiddel en meeldauw killer te maken. Deze drie ingrediënten in combinatie met water zal een effectieve meeldauw remover dat is eco-vriendelijk te maken.
  • In een grote container met deksel, meng een half kopje water en een half kopje witte azijn. Cap de container goed en schud om de twee ingrediënten goed te combineren. Een eetlepel zuiveringszout voeg langzaam aan het water en azijn oplossing. Het water luchtbellen ontstaan als azijn reageert op de invoering van zuiveringszout. Wacht tot de oplossing is gestopt bruiste. Voeg tien druppels tea tree olie aan de mix. Cap de container goed weer en schud krachtig om te verspreiden en op te nemen van de tea tree olie.
  • Geleid en een deel van de oplossing in een plastic spuitfles en spuit de schimmel. Laat de oplossing inwerken door de schimmel gedurende vijf minuten voor het spoelen met water. Herhaal de procedure als er nog een paar vlekken op het oppervlak.
  • Voor echt hardnekkige schimmel vlekken, giet wat van de meeldauw remover op een kleine container. Voeg zuiveringszout tot je een pasta hebt gemaakt. Verspreid dit over het getroffen gebied en laat het daar ten minste vijftien minuten. Bevochtig een schuursponsje en scrub de schimmel aangetaste gebied. Werken op kleine gebieden, het toevoegen van de pasta aan de rest van de getroffen oppervlakken, zodat de pasta de tijd heeft om de schimmel vlekken dringen en til tijdens het schrobben van een ander deel van het getroffen gebied.
  • U kunt een oplossing van twee kopjes water ook gebruiken met twintig druppels van citrus extract van de zaden. U kunt citrus extract van de zaden kopen bij reformwinkels. Breng de oplossing in een plastic spuitfles en geef het een krachtig schudden om de ingrediënten te mengen. Spuit op de schimmel getroffen gebieden en laat de oplossing zijn magie te doen. Weet het gebied waar u de oplossing gespoten niet spoelen.

Hoe je natuurlijke meeldauw remover maken. Baking soda is een allesreiniger en vlekkenverwijderaar.
Hoe je natuurlijke meeldauw remover maken. Baking soda is een allesreiniger en vlekkenverwijderaar.

Bewaar het ongebruikte deel van de oplossing in een goed afgesloten en goed geëtiketteerde fles en bewaar deze op een koele donkere plaats. Lemon essentiële olie kan worden gebruikt in plaats van tea tree olie, omdat deze moeilijker te vinden zijn. Zorg ervoor dat u gebruik maakt van biologische en natuurlijke oliën.