E2r

Hoe je toekomstige energiebron vergelijkingen vinden

Je zou het milieu en duurzame ontwikkeling niet vinden in uw omgeving als het niet voor de energiebron vergelijkingen die ervoor zorgen dat de beste energiebron wordt gebruikt voor uw regio. Momenteel zijn er verschillende problemen die van invloed het gebruik van energie als gevolg van een aantal factoren, de behoefte aan toekomstige energiebron vergelijkingen nodig maken. Toekomstige energiebron vergelijkingen hebben gemeenschappelijke factoren die je kunt evalueren. Hier zijn deze factoren die u kunt controleren als je probeert om toekomstige energiebron vergelijkingen te zoeken in uw omgeving.

Bestaande energiebronnen

Bestaande energiebronnen. Een korte samenvatting van bestaande energiebronnen worden vergeleken in de wereld van vandaag omvat het volgende: aardwarmte, waterkracht, windenergie, zonne-energie, kernenergie, steenkool en gas. Deze bestaande energiebronnen zal nauwelijks afscheid zelfs met de introductie van nieuwe energiebronnen in de toekomst en kan nog steeds worden gecontroleerd voor toekomstige bron vergelijkingen.

Hernieuwbaarheid

Hernieuwbaarheid. De energiebronnen van de wereld worden momenteel verdeeld in twee grote groepen: hernieuwbare en niet-hernieuwbare. De hernieuwbare verscheidenheid is veel liever, omdat je de energie die je weg hebt genomen gemakkelijk kunt herstellen. Het vermogen om te vernieuwen van de bron geeft het hogere potentieel om energiebronnen die het risico van een tekort aan aanbod in de tijd hebben overleven.

Kosten. Op dit moment, zonne-energie en windenergie zijn twee van de duurdere in termen van kosten, tenzij een aantal nieuwe technologieën en energiebronnen zal gevonden worden in de toekomst.

Geografische ligging

Hoe je toekomstige energiebron vergelijkingen vinden. Bestaande energiebronnen.
Hoe je toekomstige energiebron vergelijkingen vinden. Bestaande energiebronnen.

Geografische locatie. Uw zeer locatie beperkt het aantal energiebronnen die voor u beschikbaar zijn. Dit is ook een belangrijke factor als je probeert te zoeken naar toekomstige energiebron vergelijkingen.

Rendement

Efficiency. Doelmatigheid van de kracht die wordt gegenereerd voor elke eenheid van de bron. Bijvoorbeeld, een kilogram gas of steenkool genereert rond 2-5 kilowatt. Andere bronnen, zoals wind-en zonne-energie, kan niet worden gemeten in dezelfde concreet vanwege zijn vloeiende en vormeloos natuur.

Back-up power

Back-up power. De meeste hernieuwbare bronnen kan niet op zichzelf staan en ze moeten back-up moet ze falen. Wind bronnen zijn niet constant hoog, en kan de back-up van kolen of benzine bronnen nodig hebben om het vermogen belasting te ondersteunen.

Uitstoot

Uitstoot. Nitraten, nitrieten en Sulfaten zijn slechts enkele van de giftige chemicaliën potentieel uitgezonden door chemische gebaseerde energiebronnen. Deze emissies moeten in toom worden gehouden ook.

Milieubelasting

Milieubelasting. Radioactiviteit vervuiling en andere milieu-effecten zijn ook onderdeel van de evaluatie en vergelijking van de verschillende energiebronnen. Ze zijn vooral belangrijk in gebieden, die worden beschouwd als hotspots van biodiversiteit.

Vraag en aanbod

Bestaande energiebronnen. Geografische locatie.
Bestaande energiebronnen. Geografische locatie.

Vraag en aanbod. Hoeveel mensen zullen worden met behulp van een bepaalde energie elektriciteitscentrale en hoeveel kan het regelmatig leveren? Deze kunnen worden verkregen door het projecteren van schattingen uit eerdere gebruiksmogelijkheden. Sommige datagroei bevolking kan ook zijn om echt een goede benadering van toekomstig gebruik. De website van de Amerikaanse energie-informatie en administratie kan een nuttige pagina voor u aan referentie als je probeert om dit te controleren.

Potentiële energiebronnen

Potentiële energiebronnen. De lijst van energiebronnen te vergelijken is niet beperkt tot de bestaande energiebronnen, want er kunnen vele andere die kunnen worden ontdekt. Een aantal van de thans ontdekte potentiële energiebronnen voor de toekomst zijn onder magma , methaangas en zelfs katoen stengels !