E2r

Hoe je zetmeel militaire uniformen

Elke militair is verplicht om altijd een scherp en representatieve uitstraling. Deze mannen zullen naar verwachting kijken onberispelijk en scherp tijdens het werken hard en zijn constant op de weg. De meeste van hen hebben geen tijd om naar professionele wasserij winkels om nog zorg voor hun uniformen moeten ze behouden hun uniformen helder en kreukvrij, in het bijzonder voor inspecties en officiële evenementen. Hier is een set van richtlijnen te volgen om die scherpe, professioneel gedrukt afwerking voor je uniform te bereiken.

Begin met een schoon uniform

Hoe je zetmeel militaire uniformen. Begin met een schoon uniform.
Hoe je zetmeel militaire uniformen. Begin met een schoon uniform.

Begin met een schoon uniform. Je nodig hebt om je uniform te wassen om de gewenste resultaten te behalen. Een schoon uniform is altijd de beste canvas tot die scherpe afwerking. Alleen niet vergeten niet te wasverzachter gebruiken wanneer in het witwassen van je uniform. Dit kan het materiaal te zacht te maken, waardoor het moeilijk zetmeel. U kunt ervoor kiezen om je uniform drogen in een droger voor vijftien minuten in een laag vuur of lucht drogen gedurende dertig minuten. Dit stelt de stof effectiever te absorberen het zetmeel.

Bereid de strijkijzer, de strijkplank en uw zetmeel spuiten

Bereid de strijkijzer, de strijkplank en uw zetmeel spray. Stel de strijkbout om de warmte niveau geschikt is voor het soort stof van je uniform. Vergeet niet om de stoom instelling turn-off, omdat dit zal het zetmeel hinderen van het penetreren van de stof en kan schilfering veroorzaken.

Snel strijken uniform

Snel strijken uniform. Deze voorlopige strijken is alleen bedoeld om rimpels veroorzaakt door het witwassen te verwijderen. Maak je geen zorgen over de militaire plooien op dit punt. Spuit een kleine hoeveelheid zetmeel van ongeveer twee centimeter afstand strijk snel. Heb het hele uniform niet spuiten met zetmeel en ervoor kiezen om ze te strijken na. Het zetmeel moet niet meer uit de stof te lang, omdat dit zal leiden tot schilferen. Strijken altijd het gedeelte direct bespoten met zetmeel.

Bereid de strijkijzer, de strijkplank en uw zetmeel spuiten. Snel strijken uniform.
Bereid de strijkijzer, de strijkplank en uw zetmeel spuiten. Snel strijken uniform.

Plaats het bovenste deel van het uniform op de strijkplank en vind de kreukels. Elke standaard uniform vijf vouwen: twee voor en drie in de rug. De eerste vouw aan de achterzijde van het uniform is langs het midden van het shirt, terwijl de andere twee zijn de twee onderling gelijke afstanden de naden naar het centrum. Voor de voorkant van het shirt, kan de plooien te vinden die naar beneden vanaf de schouder naad aan de zoom, in lijn met pocket knoppen. De plooien op de mouwen kan vinden op vouw bovenaan elke mof. Deze plooien dienen als leidraad voor het strijken van het shirt in de juiste vorm.

Strijken het shirt

Strijken het shirt. Geleid door de kreukels, strijk het overhemd voor sectie. Begin met het leggen van een van de voor-haves van het shirt in de strijkplank. Royaal spuiten zetmeel op de afdeling houden de spray twee centimeter afstand van het shirt. Strijken onmiddellijk met korte, stevige slagen. Doe hetzelfde bij de andere voorste helft van het shirt. Ga door naar de achterzijde van het shirt. Zorg ervoor dat de rug plooien zijn in de juiste stand en de naden van de schouders tot de zoom zijn uitgelijnd wanneer leg je het shirt op de strijkplank. Stijfsel druk met het ijzer. De soortgelijk proces is ook gedaan op de mouwen, waarbij bijzondere aandacht voor de overname van de schoudernaden te plooien op de bovenkant van elke mouw.

Strijk de kraag

Strijk de kraag. Leg het shirt met de kraag geplaatst aan het uiteinde van de strijkplank. Herhaal de stijfsel-strijken gedaan met de rest van de rest. Het kan zijn dat het proces een paar keer herhalen om de kraag heldere en scherpe maken.
Strijk de broek. Pak de broek op zijn kop door het been gaten om de plooien van elke broekspijp te lijnen. Leg een been op het moment op het bord, na de uitlijning van de plooien. Spray met zetmeel dan direct ijzer, waardoor extra druk op de plooien om extra fris aan deze secties te bereiken. Vergeet niet om ook spuiten zetmeel en strijk de zak om de flappen in te houden.

Het hebben van militaire uniformen professioneel gedrukt is tijdrovend en duur. Volgen van de bovenstaande tips kunnen u helpen voorkomen dat deze ongemakken. Bespaart geld, tijd en moeite en leren hoe het zelf te doen.