E2r

Hoe kan cellulose - isolatie toe te voegen aan uw zolder en geld besparen

Hoe toe te voegen cellulose-isolatie kan besparen op de energierekening

Cellulose isolerende stof is gemaakt van gerecycled krant en het bespaart energie. Door het toevoegen van meer isolatie aan uw zolder kunt u duizenden dollars besparen in energiekosten over de levensduur van uw huis voor een relatief kleine investering.

Hoe kan cellulose - isolatie toe te voegen aan uw zolder en geld besparen. Hoe toe te voegen cellulose-isolatie kan besparen op de energierekening.
Hoe kan cellulose - isolatie toe te voegen aan uw zolder en geld besparen. Hoe toe te voegen cellulose-isolatie kan besparen op de energierekening.

Het toevoegen van cellulose blow-in isolatie kan een weekend project dat een man en vrouw team kunnen bereiken zijn. Hier is hoe te beginnen.

Stap 1

Zoek uw huis zolder toegang. De inrichting kan in het huis, zoals in de garage, of kan een kleine deur aan het uiteinde gevel van het huis. Met behulp van een ladder zorgvuldig te inspecteren hoeveel isolatie die uw zolder heeft. Als u slechts glasvezel batts tussen de spanten, kunt u profiteren van het toevoegen van een paar centimeter van geblazen-in cellulose-isolatie. De meeste huizen hebben R-30 isolatie, in de vorm van glasvezel batts. Dit is prima voor een gematigd klimaat, maar ook voor extreem warme of koude gebieden kan het niet genoeg zijn. Het belangrijkste wat je wilt om op te letten bij het toevoegen van cellulose-isolatie is het blokkeren van de luchtstroom uit uw dakranden. De meeste huizen hebben koof ventilatieopeningen die het mogelijk maken de lucht te stromen uit uw dakranden en uit een richel vent of dakluiken. Als je blokkeert deze luchtstroom met stapels van cellulose-isolatie je doet meer kwaad dan goed.

Stap 2

Zodra u hebt vastgesteld dat u een aantal isolatie toe te voegen en niet blokkeren de luchtstroom, het berekenen van de oppervlakte van de zolder. U kunt in staat zijn om de buitenkant van het huis te meten, en aftrekken een paar vierkante meter voor muren en komen met een ruwe oppervlakte van de zolder. De meeste zakken van cellulose-isolatie zal dekking in vierkante meter tot een bepaalde R-waarde. Het aantal benodigde zakken zal afhangen van de R-waarde die u wilt toevoegen aan uw zolder. Zoek een huis verbetering winkel in uw omgeving die een vrije cellulose-isolatie blower aan klanten die kopen een bepaald aantal balen van isolatie zal bieden. Normaal gesproken moet u koopt tien of meer balen om een gratis 24 uur huur van een blower. Laat de isolatie geleverd als u niet beschikt over een pick-up truck. Winkels zoals Home Depot huur vrachtwagens per uur en dit kan besparen op verzendingskosten.

Stap 3

Stap 1. Stap 2.
Stap 1. Stap 2.

Het toepassen van blow-in cellulose-isolatie is zeker een twee persoons baan. Een persoon is gestationeerd op de zolder aan de isolatie gelijkmatig blazen in het hele gebied, en een andere persoon voedt balen cellulose-isolatie in de trechter. De persoon op de zolder moeten een volledig gezichtsmasker masker en bril, maar ook lange mouwen en handschoenen. Het is een baan die moet worden gedaan voordat de warme dagen van de zomer komen, omdat zolder temperaturen kunnen oplopen tot meer dan 130 graden. De persoon die de hopper moet ook dragen beschermende kleding en worden voorzichtig van de roterende messen aan de onderkant van de trechter. Goede communicatie is belangrijk. Als de twee teamleden kunnen elkaar niet zien, kan een derde persoon nodig om relais orders van de zolder naar de ventilator te stoppen of voeg meer isolatie om de trechter.

Het toevoegen cellulose isolatie kan door personen met gemiddelde handyman vaardigheden. Neem contact op met Http :/ / www.energystar.gov voor informatie over kortingen.

Voor tips over hoe om af te koelen een hete zolderkamer met zonne-zolder ventilatieopeningen zien Savegreenly.com


Het toevoegen van cellulose-isolatie kan bieden een zeer hoge return on investment door de jaren heen en is een gemakkelijk weekend project.