E2r

Hoe kan drainage systemen te installeren

Het creëren van een mooi gazon is niet alleen over het planten van Bermuda gras en water geven zodat ze zullen tapijt-achtige. Een goede drainage systeem moet zijn voordat het planten van de greens voor het gazon er beter uitzien en langer. Het zal ook bespaart u tijd, geld en inspanning van reparatie van uw gazon wanneer plassen water beginnen vormen in obscure gebieden van uw gazon, als gevolg van de afwezigheid van een drainagesysteem. Dus neem deze tips over hoe je een drainage-systeem in uw gazon te installeren:

Plan de route van uw drainagesysteem

Hoe kan drainage systemen te installeren. Plan de route van uw drainagesysteem.
Hoe kan drainage systemen te installeren. Plan de route van uw drainagesysteem.

Plan de route van uw riolering. Het beste is om uw ideeën op papier te zetten. Plan waar de leidingen te leggen. Het wordt aanbevolen om de leidingen te leggen in een lus water andersom ontstaan als er een probleem in een gebied, en verstoppen de leidingen. Coördineren van de lay-out van de leidingen met de gewenste gazon ontwerp, dus als je van plan bent om een aantal structuren te plaatsen, deze vormt geen beletsel voor de riolering. Het is ook een vuistregel om een duik weg waar het water uit de leidingen accumuleert maken. De soak manier moet zich op het laagste punt in het gazon zodat al het water zal verlopen door de leidingen en zal niet verstoppen of ophopen elders.

Selecteer de juiste materialen

Selecteer de juiste materialen. Er zijn verschillende soorten buizen beschikbaar en kiezen van de beste zal afhangen van de grondsoort in uw tuin en het soort planten die groeien omheen. Er zijn buizen die gevoelig zijn wortel binnendringen; dit meestal de flexibele geperforeerde en niet geperforeerde buizen. De meest voorkomende vorm is de ADS massieve buizen, die niet hoeft te veel onderhoud en vervanging. Kies ook de juiste maten voor de leidingen en aansluitingen, die zal afhangen van hoe groot het gazon is en hoeveel hoeveelheid water zal doorlaten.

Bereid het gazon. Graaf de loopgraven in het gazon zoals gepland, en zodra de lay-out is volledig gegraven, test of water vlot verloop tot het weken weg. Anders, maken de aanpassingen op de opgravingen tot het water goed afgevoerd wordt. Als vuistregel, moet er een 3 inch daling voor elke 100 meter van run of een helling van 1/400. Graaf het weken weg 4 tot 6 meter diep en 3 vierkante meter breed. Dit wordt gevuld met grote stenen, daarna met kleinere stenen, en de bovenste laag met aarde totdat het in hetzelfde vlak als de rest van het gazon. Voor de leidingen, plaatsen kleine rotsen in de loopgraven waar de leidingen worden gelegd.

Doe de juiste installatie van de leidingen

Selecteer de juiste materialen. Doe de juiste installatie van de leidingen.
Selecteer de juiste materialen. Doe de juiste installatie van de leidingen.

Doe de juiste installatie van de leidingen. Leg de leidingen op de loopgraven, zorg ervoor dat de stekkers goed zijn afgedicht. Test nogmaals door het uitvoeren van wat water door de leidingen. Als alles goed werkt, kunt u nu betrekking hebben op de leidingen met gras en bodem.

Plaats markeringen op uw afvoersysteem. Voor onderhoudsdoeleinden, is het het beste om te weten de exacte locatie van de leidingen, dus plaats markers als bakstenen of oneven gekleurde rotsen op de route van de leidingen. Dit kan oplopen als een ontwerp op uw gazon.