E2r

Hoe kan ik houten ramen te repareren

Extern frame verslechtering omvat het merendeel van houten raam schade. Breeuwen gebarsten, uiteengevallen tochtstrips, en genegeerd schimmel zijn de belangrijkste oorzaken nog de mogelijkheid van termieten moeten ook worden aangepakt. Afgezien van gebroken ruiten, wordt in hout ruitschade meestal beperkt tot gekerft stijlen van de kozijnen of gebarsten waterdicht maken. Hoewel lelijke cosmetica, deze interne problemen zelden leiden tot moeilijk te repareren. Daarom zal dit artikel zich richten op het vervangen van de verrotte hout gedeelten van een externe houten raam.

Standaard gaan we uit van een verrotte vensterbank

Standaard gaan we uit van een verrotte vensterbank. Voor gereedschap, hebt u een niveau snijvlak, een timmerman potlood, een kwaliteit cirkelvormige elektrische zaag, een meetlint, een Speed Square, een kalefateren pistool, een aantal buizen van het exterieur venster breeuwen, een tube houtlijm, een klein blikje hout stopverf, een lengte van 2 * 6 druk behandeld hout, een hamer, een goede handvol 3 "8d nagels, een ¾" breed houtbeitel, een klein blad rock schuurblok, een kleine kwast, en een voldoende toevoer van kleur afgestemd exterieur verf. Hoewel gedetailleerde instructies met betrekking tot het gebruik van een van de meegeleverde timmerman gereedschappen gemakkelijk internet doorzoekbaar, ik waarschuw u dat de volgende procedures gevaarlijk zijn voor de onervaren.

Hoe kan ik houten ramen te repareren. Standaard gaan we uit van een verrotte vensterbank.
Hoe kan ik houten ramen te repareren. Standaard gaan we uit van een verrotte vensterbank.

Nu als voorbeeld bedoeld, nemen schade aan de buitenrand van het hout vensterbank. Dit verval is vaak beperkt tot een hoek, en zelden dringt onder de basis van het schuifraam. Vervang de gehele hout sill zou een volledige verwijdering van de houten raamkozijn. Dus we repareren alleen de beschadigde materialen.

Langs de bestaande houten vensterbank

Langs de bestaande houten vensterbank, markeren een driehoek die zich uitstrekt van het breedste punt van de verrotte hout om een exitpunt lange weg van het goede hout. Zorg ervoor dat u grondig, zodat overlappen om alle sporen van het verrotte hout te verwijderen. Snijden van de nieuwe levering van druk behandeld hout, markeren en verwijderen van een identieke driehoek lay-out. Op het hout venster te repareren, gebruikt u de hamer en beitel uit te snijden het slechte hout. Zorg ervoor dat de beitel geslepen blijft op de wegwerp gedeelte van hout.

Zand van de geplande gezamenlijke oppervlakte rand vrij van verf tot een zekere mate van een kwart inch of beter. Breng houtlijm aan de gezamenlijke gedeelten van zowel de nieuw hout en de resterende gedeelte van de bestaande houten vensterbank. Langs de geplande contact gewricht van de vervanging hout, in de buurt van de bovenrand, breng dan een een kwart inch kraal van hout stopverf.

Druk op de nieuwe houten driehoek op zijn plaats

Langs de bestaande houten vensterbank. Druk op de nieuwe houten driehoek op zijn plaats.
Langs de bestaande houten vensterbank. Druk op de nieuwe houten driehoek op zijn plaats.

Druk op de nieuwe houten driehoek op zijn plaats. Nail te beveiligen. Druk nu op een tweede laag van hout stopverf in het gewricht.

Wacht enkele uren, zelfs tot in de volgende dag indien mogelijk. Schuur de gezamenlijke voor een gladde afwerking. Borstel omlaag om stof te verwijderen, en schilder dan als dat nodig is.