E2r

Hoe maak je een paal gebouw omlijsten

Een paal gebouw is een van de eenvoudigste gebouw bouwprojecten die je kunt snel. Het eenvoudige gebouw heeft vele toepassingen. Het kan gebruikt worden als een uitbreiding van een huis, een garage, een hulpmiddelloods of werkplaats, zoals een winkel, een magazijn of een stal. Het kan ook worden gebruikt als een tijdelijk onderkomen of als schoolgebouw. Het gaat om eenvoudige constructie planning net als de stok huizen gemaakt door kinderen. Er zullen verschillende gelijkmatig verdeelde palen gedreven aan de grond en ondersteund door horizontale tackers of omgord. Framing een paal gebouw is eenvoudig wanneer je aan alle eisen onder de knie en alle materialen zijn beschikbaar. Hier zijn de instructies.

  • Controleer het ontwerp van uw pole gebouw en markeren het gebied dat moet worden behandeld op de grond. Markeer waar de hoek posten zullen worden opgetrokken. Gebruik een spuitbus met verf op de gebieden waar u gaten graven voor de berichten te markeren. Het is belangrijk dat de polen gelijkmatig opgesteld. Een staak op de grond waar de eerste hoekpaal zal worden gevestigd en run opbouwen string tot aan de volgende hoek, plaatst u een ander spel, bevestig de koord rond een spijker. Doe hetzelfde rondom de omtrek van de paal gebouw. Het kan makkelijker zijn voor u om de rechte lijnen met behulp van een laser te vinden.
  • De berichten tussen elke hoekpaal voor de zijwanden moeten worden geplaatst op gelijke intervallen van acht tot tien centimeter. Markeer de plaatsen met spuitverf. De posten voor het einde muren worden doorgaans gedaan om rekening te houden met deuren (voor-en achterkant, als het gebouw ontwerp is als dat).
  • De volgende stap is om de gaten waar de polen zullen graven opgericht. Gebruik paalgat graver een schonere gat. Volg de instructies in uw gebouw code. Als je in het noordelijke klimaat uw gaten moeten 40-2 inch tot achtenveertig centimeter diep om te corrigeren voor de vorst bijdraaien. Twintig-inch diepe gaten zijn groot voor gebieden waar er geen vorst bijdraaien en de bodem heeft zwaarste belasting. Als u woont in Florida en andere gebieden waar veel wind tijdens een deel van het jaar, moet je gaten ten minste tweeënzeventig centimeter diep te graven.
  • Je moet met behulp van druk behandeld berichten voor uw gebouw. Southern Yellow Pine, Douglas spar en Hemlock zijn enkele van de betere hout keuzes voor de palen. Nagel verheffen klampen aan twee zijden van het einde van de post die wordt ingesloten. Bepaal de dikte van de betonnen voet voor de berichten. Het hangt af van de pond per vierkante voet (PSF) de bodem zal dragen. Controleer uw gebouw code en uw gebouw blauwdruk voor de concrete footer dikte. Laat het beton voettekst te drogen voordat u de berichten in
  • Beginnen met het opzetten van de palen in het gat, het toevoegen van twee beugels in tegengestelde richting tot steady de polen en houd ze rechtop. Vul de gaten met grind en vuil opvulling tweederde van de weg. Betonmengsel wordt gebruikt door sommige bouwers voor dit deel. Vul de rest met zwaar verdicht vuil. Verwijder de beugels als alles is gedaan.
  • Stel de mal rond de omtrek van de paal gebouw in gereedheid voor de betonnen vloer. Leg de ijzeren roosters voor de vloeren en giet het betonmengsel en verdeel het over de vloer gelijkmatig. Laat de vloer drogen voordat u naar de volgende stap.
  • Nagel behandeld rangraad rond de basis van de polen. Grade platen worden ook wel splash boards of plinten. Er zijn 2x6 of 2x8 stukjes hout die worden behandeld voor grondcontact maar mag niet worden ingebed op de grond. Drive een spijker aan de basis van een hoekstijl zo dicht mogelijk bij de betonnen vloer mogelijk. Bevestig het einde van de bouw string naar de nagel. Ga naar de volgende hoek post en doe hetzelfde. Zorg ervoor dat u het houden van een rechte lijn. Doe dit hele omtrek van de paal gebouw.
  • Bevestig 2x12 truss luchtvaartmaatschappijen over de hele bovenkant van de palen, zorg ervoor dat u het houden van een rechte lijn. Zaag de ongelijke uiteinden van de polen.
  • Vanaf de top van de rang van commissarissen, maatregel vierentwintig duim omhoog. Markeer de plaats. Dit zal uw gids voor de omgord of horizontale spijkeren boards die zal gaan rond de buitenkant van de polen aan het gebouw omlijsten zijn. Nagel 2x6 boards op het merk en de maat voor de volgende set. Dit zal gebeuren voor de twee zijkanten en het einde muur aan de achterkant als je niet plaatsen van een andere deur is er. Markeer de plaatsen voor de raamopening als je niet hoeft te spijkeren planken daar te plaatsen. Markeer de plaats voor de voordeur voordat je nagel de spijkeren planken. Zorg ervoor dat je een rechte lijn rond het gebouw te volgen.

Hoe maak je een paal gebouw omlijsten. Controleer het ontwerp van uw pole gebouw en markeren het gebied dat moet worden behandeld op de grond.
Hoe maak je een paal gebouw omlijsten. Controleer het ontwerp van uw pole gebouw en markeren het gebied dat moet worden behandeld op de grond.

Je hebt net klaar met het ontwerpen van een pole gebouw. Deze instructies veronderstellen dat u uw lokale bouwverordening hebben gecontroleerd, het controleren bodemmonsters voor bodem draagvermogen, vorst bijdraaien diepte en andere technische eisen.