E2r

Hoe kan het spectrum van natuurlijk licht te begrijpen

Natuurlijk licht is zo extreem belangrijk dat we zouden stoppen met werken zonder. Veel mensen zouden betalen duizenden dollars alleen maar om ervoor te zorgen dat er voldoende natuurlijk licht zullen door hun ramen gaan thuis. Natuurlijk licht is perfect voor zowel indoor als outdoor activiteiten zoals barbecue grillen, kamperen, spelen buitensporten of gewoon een boek lezen. Kan worden bereikt door de juiste plaatsing van deuren en ramen. U kunt de hoeveelheid natuurlijk licht dat kan door je deuren en ramen passeren door middel van gordijnen of jaloezieën.

Natuurlijk licht niet alleen bij aan de uitstraling van uw huis, maar om je fysieke en emotionele welzijn ook. Volgens studies, een goed verlichte kamer maakt mensen gelukkiger en productiever. Kantoorruimtes die voldoende bronnen van natuurlijke licht dat door de ramen hebben, zijn productiever werkomgeving. Plaatsing van de bureau bij het raam kan helpen de werknemer vermoeide ogen te verminderen van een verblijf lange uren in de voorkant van de computer.

Hoe kan het spectrum van natuurlijk licht te begrijpen. De tests werden uitgevoerd in klaslokalen en kantoren.
Hoe kan het spectrum van natuurlijk licht te begrijpen. De tests werden uitgevoerd in klaslokalen en kantoren.

Hier is de lijst van natuurlijke lichtbronnen:

 1. Zon
 2. Maan
 3. Brand
 4. Sterren
 5. Meteor of Meteor douches
 6. Nevels
 7. Foxfire
 8. Airglow
 9. Magma
 10. Aurorae
 11. Accretieschijven
 12. Bliksem
 13. Plasma
 14. Triboluminescence
 15. Glow wormen
 16. Fireflies
 17. Antarctische Krill
 18. Lux-operon (mariene bacterie)
 19. Aequorea Victoria (kwallen)

Voor u om volledig te begrijpen wat natuurlijk licht is alles over je nodig hebt om de geschiedenis kennen in de wetenschap. Vele jaren geleden, Isaac Newton een experiment met behulp van natuurlijk licht in wat bekend is geworden als Prism Newton Experiment. Isaac Newton gebruikte een prisma om uit te vinden of een wit licht bestaat uit verschillende kleuren en hij bewees zo veel na een reeks tests. In feite was hij de eerste persoon die de bron van de regenboog te herkennen.

Hoe kan het spectrum van natuurlijk licht te begrijpen.
Hoe kan het spectrum van natuurlijk licht te begrijpen.

Blootstelling aan een volledige golflengte spectrum afkomstig van de zon wordt verondersteld om in behouden van een goede gezondheid. De meerderheid van de kunstmatige verlichting zoals spaarlampen of lampen zijn minder dan de volledige evenwichtige spectrum van het zonlicht. Een tekort in de dagelijkse blootstelling aan de volledige evenwichtige spectrum van natuurlijk licht belemmert je lichaam in staat om te creëren en te absorberen voedingsstoffen. Het kan ernstige gevolgen hebben voor uw visie, de groei van je haar, de textuur van de huid en andere delen van uw lichaam. Negentig procent van ons leven wordt doorgebracht binnen, en de meeste van de tijd onder onvoldoende lichtomstandigheden. Een dergelijke levensstijl kan leiden tot een veel gezondheidsproblemen, zoals depressie, hypertensie, metabolische storingen, slapeloosheid, migraine en nog veel meer.

De tests werden uitgevoerd in klaslokalen en kantoren

De tests werden uitgevoerd in klaslokalen en kantoren, en een volledige en evenwichtige spectrum van natuurlijk licht is bewezen, niet alleen om de werkomgeving te verbeteren, maar ook om de fysieke en emotionele welzijn te verbeteren welzijn van mensen. Zonlicht heeft grote hoeveelheden ultraviolette straling, is er geen twijfel over bestaan. Maar gematigdheid is de oplossing. Basisbedragen van zonlicht nodig zijn om uw leven en uw immuunsysteem te ondersteunen. Elke golflengte van zonlicht helpt bij het stimuleren van de productie van vitamine D, absorptie van calcium en andere vitaminen en mineralen. Bovendien helpt bij de behandeling van acne, anemie, colitis, eczeem, jicht, herpes en lupus.