E2r

Hoe kan ik het beste hout meubelwas maken

De meeste van ons hebben houten meubels thuis. Veel mensen zouden graag willen weten hoe je houten meubels polish te maken in plaats van het kopen van dure winkel gekocht meubelwas kan bevatten schadelijke chemische stoffen en conserveringsmiddelen.

Het maken van meubelwas is niets nieuws

Hoe kan ik het beste hout meubelwas maken. Het maken van meubelwas is niets nieuws.
Hoe kan ik het beste hout meubelwas maken. Het maken van meubelwas is niets nieuws.

Het maken van meubelwas is niets nieuws, en soms de oude manieren zijn de beste manieren als het gaat om het reinigen en polijsten producten. Zelfgemaakte meubelwas kan worden gemaakt zeer eenvoudig met behulp van olijfolie en citroen. Dit zal een glans op meubilair dat is moeilijk te verslaan. Olijfolie lijkt goed te zijn van alles om conditionering uw slagaders naar conditionering je haar. Het werkt op de meeste elementaire houten meubels ook.

Een andere meubelwas die gemaakt kunnen worden gebruikt azijn en citroensap. Deze lak is iets dat zal werken als je een aantal vlekken of vette plekken op uw meubels. De combinatie van azijn en een ander ingrediënt wordt gebruikt om veel dingen schoon te maken en citroen olie is vaak een ingrediënt in meubelwas. Er zijn testen die aantonen wat voor soort polish het beste werkt op uw houten meubelen. Zo zal als u vermoedt dat het hout heeft een olie afwerking wrijven een paar druppels lijnolie op de meubels te vertellen een individu of de meubels een olie-of hardhouten afwerking.

Evenzo

Ook kan men ook aceton te testen welk type afwerking op het object. Gedenatureerde alcohol is iets dat kan worden gebruikt om de lak op het meubilair detecteren. Afhankelijk van de afwerking van uw stuk, kan een persoon gebruiken als een leidraad voor de hoe je het beste hout meubelwas.

Evenzo.
Evenzo.

De afwerking van de meubels die u gebruikt kan zowel zachte (die is geolied meubel) harde afgewerkte of gelakt of geverfd. Als je eenmaal weet wat voor soort afwerking waarmee u werkt, kunt u weten wat voor soort polish het beste werkt op uw specifieke oppervlak. Ammoniak en water zal goed werken van het gelakte oppervlak schoon te maken. een kleine hoeveelheid ammoniak gemengd met water zal doen een goede baan van het reinigen van het oppervlak. Zorg er wel voor om in een goed geventileerde ruimte.

Ervan uitgaande dat je basic houten meubels een individu kan een meubelwas combineren 3 delen olijfolie op een deel azijn. Dit is hoe een individu zou het beste hout meubelwas. Er is een tweede polish die twee delen olijfolie zou combineren tot een deel azijn. Dit bepaalt het hout.

Er zijn verschillende redenen om te overwegen het maken van zelfgemaakte houten meubels polish. Het is milieuvriendelijk een "groen" product en is makkelijk te doen, heeft het de neiging ook om minder duur dan winkelmerken. De volgende keer dat u uw houten meubelen poetsen overwegen om uw eigen.