E2r

Hoe kan ik mannen overhemden strijken

Zowel mannen als vrouwen moeten weten hoe mannen overhemden strijken

Zowel mannen als vrouwen moeten weten hoe mannen overhemden strijken. Mannen moeten leren hoe het te doen als er situaties ontstaan waarbij ze hun eigen overhemden strijken. Aan de andere kant, vrouwen moeten deze taak te leren voor hun man, vader, broer of zoon. Dus ongeacht uw geslacht, check out deze tips om u te helpen in uw strijk taak:

  • Bereid de dress shirt te strijken. Meeste van de tijd, wordt u strijken witgewassen overhemden met zoveel rimpels op. Onmiskenbaar, de rimpels zeer moeilijk uit glad zelfs met het gebruik van ijzer stoom. Als een truc, spuit het shirt met water totdat het een beetje vochtig. De vochtigheid van het shirt zal het gemakkelijker maken voor de ijzer om de rimpels te verwijderen en maakt het werk een stuk gemakkelijker voor je.
  • Stel de temperatuur van het strijkijzer. Het is niet meer van belang of u wilt stomen of niet voor dit doel te gebruiken. Wat is belangrijker voor u is om de stof van de jurk overhemd te leren kennen en erachter te komen wat is de aanbevolen ijzer instelling voor het. Houd in gedachten dat voor honderd procent katoen overhemden, een hoge temperatuur instelling is vereist. Voor andere soorten weefsel, is er behoefte aan een lagere stand. Controleer het label van de dress shirt om ervoor te zorgen dat uw ijzer-instelling juist is. Let op dat als je een fout maakt met de temperatuur van het strijkijzer, kun je uiteindelijk verpest de dress shirt voor echte.
  • Het werk aan de kraag en de manchetten. Werkzaamheden aan strijken eerst de kraag en vervolgens de manchetten. Dit moet nauwgezet gecontroleerd te worden, want als de kraag en de manchetten worden gedroogd reeds door het ijzer, dat zullen ze niet kreuken veel. Daarom kunt u uw weg te werken op de rest van het shirt zonder veel moeite. Wilt u meer stijfheid in de kraag en de manchetten, een spray zetmeel zal een grote hulp voor het doel.
  • Het werk aan de schouder van het shirt. Druk nu op het gebied van de schouders van de jurk shirt. Zodra dit gedaan is, verder werken aan de mouwen. U kunt ervoor kiezen om een vouw toe te voegen op beide mouwen of niet, afhankelijk van wat je wilt voor de dress shirt.
  • Werk de achterkant van de jurk shirt. Beweeg het strijkijzer op en neer het achterste gedeelte van de jurk shirt. Maak het zo perfect, want je kunt doen voor het. Echter, dit is niet echt een probleem, omdat het achterste deel van de dress shirt is altijd gekreukt gemakkelijk een keer gedragen.
  • Het werk aan de voorkant van het overhemd. Druk met meer aandacht naar het gebied van de borst en dan werken naar beneden het shirt. Eenmaal voltooid, is uw taak gedaan.

Dus of je nu een man of het andere geslacht

Hoe kan ik mannen overhemden strijken. Bereid de dress shirt te strijken.
Hoe kan ik mannen overhemden strijken. Bereid de dress shirt te strijken.

Dus of je nu een man of het andere geslacht, is het niet onmogelijk voor u om te leren strijken mannen overhemd. Met deze eenvoudige stappen, het krijgen van kreukvrij en glad shirts is altijd mogelijk. Dus nu is er geen reden meer voor u, uw echtgenoot, uw vader, uw zoon, of uw broer om uit te gaan van uw huis met een gerimpeld shirt. Dankzij deze tips, kunt u met succes doen deze taak op elk moment is er behoefte.