E2r

Hoe kan ik paden onkruidvrij te houden zonder spuiten

Geen tuin of landschap is niet compleet zonder paden gestructureerd voor een veilige en gemakkelijke toegang. In een tuin, kunt u deze routes te meanderen en worden ontworpen met het uiterlijk van natuurlijke gangen, visueel aantrekkelijke en functionele. Misschien in een meer utilitaire instelling die u zou willen wegen die minder op esthetiek en meer op praktische vertrouwen. Ongeacht uw behoeften, een van de eenvoudigste manieren om zowel esthetiek en nut te bereiken is om de paden onkruid vrij en vrij van obstakels.

Het opruimen van belemmeringen kunnen een kwestie van simpelweg het verwijderen van hen, hier is hoe om paden vrij van lelijke onkruid te houden zonder toevlucht te nemen tot milieu-onvriendelijke, harde en mogelijk giftige chemische sprays.

Hoe kan ik paden onkruidvrij te houden zonder spuiten. Wanneer u verzekerd van de gehele gebied bestrijken het blootgestelde krantenpapier of plastic met een dikke laag van den stro.
Hoe kan ik paden onkruidvrij te houden zonder spuiten. Wanneer u verzekerd van de gehele gebied bestrijken het blootgestelde krantenpapier of plastic met een dikke laag van den stro.
  1. Bereid het gebied van de voorgestelde route en haar grenzen. U moet een aantal fundamentele tuingereedschap, zoals een schoffel, hark en schop, het tuinieren handschoenen en kruiwagen.
  2. Afronding van je pad zullen grondstoffen nodig voor de blootgestelde bodem bedekken. Dit kunnen oude kranten, zwart plastic zeilen, grenen stro, schors of mulch, grind of lava of rivier rots.
  3. Als de bouw van een weg vanuit het niets, is het belangrijk om de weg in eerste instantie duidelijk door schoffelen of trekken alle gras en onkruid en het verwijderen van rotsen en takjes. Als u werkt met een eerder bebouwde oppervlakte op een betonnen loopbrug, schakelt u de open verbindingen en omgeving op dezelfde manier.
  4. Schoffel en hark de nieuw ontbloot bodem tot een glad en vlak oppervlak.
  5. Bedek het gewist oppervlak met een dikke laag oude kranten en / of een laag van zware zwarte plastic zeilen, snijden en buigen als nodig is om te nemen in het gehele traject of grenzen. Deze materialen zullen een medium dat vrijwel ondoordringbaar om onkruid.
  6. Bevestig de plastic of krant terwijl u werkt met rock of blokken.
  7. Wanneer u verzekerd van de gehele gebied bestrijken het blootgestelde krantenpapier of plastic met een dikke laag van den stro, schors of andere mulch, grind of een keus van rots. Bij het kiezen van grondstoffen voor de afwerking bekleding, in gedachten houden dat mulch en schors kan verschuiven of zweven met een grote hoeveelheid regen of afvoer. Lava gesteente kunnen scherp zijn en instabiel of onhandig om te wandelen.
  8. De wandeling of pad kan afwisselend worden afgewisseld met grote platen van voorgevormde beton vormen of flagstone, met optionele mortel of grind tussen elke steen.
  9. Overweeg een grens gras aan de rand van uw weg naar de oprukkende gras of onkruid te voorkomen.

Onkruid zijn vasthoudend en kan opduiken in opmerkelijk onherbergzame plaatsen. Bewaken van de terugkerende groei van onkruid in scheuren, tussen rotsen, en te midden van verspreiding mulch. Trek pas gekiemde onkruid terwijl ze klein met geen diepgewortelde voet aan de grond. Of gebruik een onkruid eter of een andere trimmer aan "nip ze in de kiem."