E2r

Hoe kunt u uw wiet stash

Ten eerste, een disclaimer: Dit is niet een artikel over tuinieren of beter verzorgen van het gazon.

Als je leest de titel en de eerste gedachte die je geslagen was: "Whoa, het is een how-to over het verbergen van pot / Ganj / kruiden / mary jane!", Dan gefeliciteerd, je hebt de fijn afgestelde instincten van een drug-sniffing Duitse Herder.

Je hebt waarschijnlijk ook beseffen hoe belangrijk het kan zijn dat je je wiet stash, en goed stash het. Het is bijna net zo belangrijk als het leren hoe om drugs te maskeren om krijgen of te houden een baan (u kunt ophalen een aantal uitstekende tips met drugs testen geheimen ).

In mijn gedachten, stashing je wiet is vergelijkbaar met een eekhoorn of chipmunk opslaan moeren voor de koude winter - u niet wilt dat iemand het te vinden, en je weet dat je zult willen / nodig hebben snel.

Met dat in gedachten, heeft uw onverschrokken schrijver zet in uren van onderzoek interviewen anonieme Tokers om uit te vinden wat de beste manier om uw kostbare doobage verbergen.

Hoe kunt u uw wiet stash. Spice it up.
Hoe kunt u uw wiet stash. Spice it up.

Want ik heb geen ervaring proberen om een dergelijke illegale stof uit spionage gezagsdragers zoals ouders, politie, of leraren te verbergen. Geen. Zero.

Het is gewoon toeval dat ik de hapjes te hebben terwijl ik dit schrijf ... en dat ik een beetje paranoïde ... en ga om te zien Pineapple Express voor de 4e keer ... maar ik dwaal af. Dit wordt over het maken van uw leven makkelijker, niet de mijne.

Op met de show ... en stoppen met staren naar me!

 1. Spice it up. Standaard huishoudelijke specerij Oregano heeft een griezelige gelijkenis met pot (niet op een penetrante geur die elke zweem van onkruid kan maskeren noemen), dus gebruik dat in je voordeel: Lege uit een Oregano container en zet je knop in het in plaats daarvan. Niemand is de wijzer met een vluchtige blik op uw kruidenrek ... maar gewoon dat iemand niet jazz een pastagerecht met uw goederen.
 2. Freeze'er. Sommige mensen willen hun instant koffie blikjes te houden in de vriezer - waarom niet wisselen van de grinds voor uw knoppen? Niemand zou ooit denken om daar te kijken, plus je hebt de toegevoegde bonus van koffie geur van de wiet geur van verstoppen ... alsof het houden van het in een metalen container niet veilig genoeg!
 3. Fern, baby, varen. De meesten van ons hebben minstens een indoor plant - omdat het Pretties dingen, want ze produceren zuurstof, omdat iemand voor je gekocht een als housewarming gift en verdomd als je het ding niet doden, ondanks alles in het werk te vergeten het is zitten in de hoek.

  Nou, vergeet niet meer, als kamerplant zorgt voor een geweldige schuilplaats voor uw eigen Aardse greens in de bodem van de pot is. Gewoon graven een beetje graf, plaatst u de baggie omhuld planten-leven, en te dekken. Kijk naar jezelf, het doen van uw deel voor het milieu! Zorg alleen wel dat je moeder niet vinden.

 4. Goed te lezen. Zoek (of naar buiten en koop) een mooie, dik boek. De nieuwste Harry Potter. Een Shakespeare bloemlezing. De Bijbel. Een oud telefoonboek. Crack te openen ... en sneed een rechthoekig plein ongeveer 150-200 pagina's diep in het centrum. De nieuw-gesneden dugout is de perfecte plek voor uw hooch. Plaats het boek op je boekenplank. Kijk slim.
  Freeze'er. Fern, baby, varen.
  Freeze'er. Fern, baby, varen.

  Opmerking: Als je rijdt rond met je wiet, gebruik van uw auto handleiding of een Thomas gids voor hetzelfde verbergen effect ... gewoon niet komen huilend naar ons als je niet kunt achterhalen wat dat knipperende lampje op uw dashboard, omdat je uitgeholde dat een deel van de handleiding!

 5. Pot-pourri. Misschien is er een mooie weergave van potpourri in een mooie vaas in uw huis - maken het grootste deel van zijn geurige geur en aardse uitstraling door stashing je wiet onder het spul. Omdat niets spuugt in het gezicht van de overheid, zoals pronken met je illegaal hebben verkregen recht onder hun neus.
 6. Een case. Gewoon een brillenkoker hebben zitten in een lade die u nooit gebruikt? Waarom niet zet het te gebruiken als een mini-sarcofaag voor je stash? De vorm is perfect voor de meeste redelijke, zakje-en kleinbedrijf bedragen. En echt, als je meer wiet dan dit te houden op een regelmatige basis, zou je hebben grotere problemen om te gaan met. Je zou kunnen eindigen als volgt uit:
 7. Game on! Roken onkruid en video games gaan samen als ramalamalama-da-dingity-ding-ding-dong. Gebruik uw game console voor iets meer dan het doden van tijd (en hersencellen) door de huisvesting van je wiet binnen.

  Met behulp van een schroevendraaier, verwijder een zijpaneel, vinden een lege ruimte, en in te voegen. Maar wees voorzichtig - niet nemen je console helemaal uit elkaar op zoek naar de perfecte plek, tenzij je werkt in de fabriek die deze sukkels zet samen. En niet te slaan uw stash dicht bij verwarming van uw console fan, of de zoete geur gaat wafting in de lucht zodra de ventilator treedt op om af te koelen van de machine!

 8. Open bar. Last, but not least, is onze tip over hoe je door middel van een luchthaven met je stash. Als je moet reizen met je wiet, deze methode is vrij geprobeerd en waar te krijgen door beveiliging van de luchthaven: een nieuwe stuk zeep kopen ... in tweeën geknipt hol beide helften ... invullen zakje ... re-dicht zeep en wrijf over snijlijnen totdat ze worden weggewerkt, waardoor het uiterlijk van een gloednieuwe bar ... plaats de bar in een van die plastic containers, en voila. Niemand is de wijzer en de geur van de zeep moet betrekking hebben op de geur van de Hooch.

De bovenstaande methoden voor het verbergen van je wiet zijn bijna onfeilbaar ... tenzij je leven met een DEA agent met een geoefend oog (en neus) voor zulke dingen. Maar als al het andere faalt, bedenk dan dat er een geprobeerd en waar manier om ervoor te zorgen dat niemand ooit je dierbare knop vindt: gewoon roken IT! Je hebt niet te kopen het spul gewoon op te bergen, of wel? Elimineer de angst om betrapt door te genieten van uw rook tijdig ... of in ieder geval vóór papa en mama naar huis.