E2r

Hoe maak je een compost tumbler op te bouwen

De kans is groot

De kans is groot, je hebt gehoord (of zelfs) een tuin compost, een compost van champignons, een worm compost of een compost put. Compost pits, waar biologisch afbreekbaar afval (zoals fruit schillen en etensresten) worden gemengd met grond, is zeker een manier om te gaan als je wilt op je eigen manier bijdragen aan het behoud van het milieu. Omdat het wordt geschat dat de Europa 230 miljoen ton afval per jaar produceert, zou compostering zeker gekapt dat aantal fors gedaald, omdat ongeveer 55% van het afval van huishoudens is voedsel afval.

Afgezien van het feit zeer voordelig voor het milieu

Afgezien van het feit zeer voordelig voor het milieu, zou het hebben van uw eigen keuken compost geweldig zijn als u wilt uw eigen bloem of moestuin te beginnen. Tijdens deze moeilijke tijden, hebben veel mensen wijselijk begonnen met het planten van hun eigen groenten te kruidenier uitgaven te verminderen. Mengen biologisch afbreekbaar afval komt met bodem zou deze grond zeer rendabel voor de groei van planten.

Echter compost pits zijn moeilijk te handhaven

Hoe maak je een compost tumbler op te bouwen. . bereid uw materialen.
Hoe maak je een compost tumbler op te bouwen. . bereid uw materialen.

Echter compost pits zijn moeilijk te handhaven. Er zijn twee belangrijke eisen van een compost is om het te laten werken: net genoeg water en zuurstof. De meeste compost putten zijn ofwel op de grond (tuin compost) of op bakken of emmers (compost emmers), en de grond zou moeten voortdurend worden gedraaid en gemixt, zodat de bodem goed worden geventileerd. Dit zou een heel veel tijd plus slopende werk. Ook voorstellen hoe de compost emmer zou ruiken als het zich ophoopt te veel regenwater: niemand zou willen dat extra water dumpen, en niemand zou willen krijgen, hetzij in de buurt, behalve plagen in de tuin (die in totaal is een ander probleem).

Om de hierboven genoemde nadelen

Om de hierboven genoemde nadelen, zijn meer en meer mensen (vooral die in stedelijke gebieden wonen) op zoek naar haalbare alternatieven. Dat is waar de compost tumbler komt inch Een compost tumbler is een gesloten compostvat verhoogd verticaal (opgehouden door frames) en die gemakkelijk kan worden gedraaid vanaf de buitenkant om de bodem (je zou nooit meer in contact komen met meng de inhoud). Als je wilt tot het afsluiten van de bodem van binnenuit deze bak, alles wat je zou moeten doen zou zijn om klep open de inkeping aan de ene kant van de bak en de grond zouden vallen van de bak in uw container.

Er zijn vele soorten van compost bekers te koop, maar als u graag uw eigen compost tumbler op te bouwen, dit zijn enkele instructies:

Afgezien van het feit zeer voordelig voor het milieu. Zet de bak op de spanten.
Afgezien van het feit zeer voordelig voor het milieu. Zet de bak op de spanten.
  1. . Bereid uw materialen Je zou moeten een plastic trommel (tussen de 20 tot ongeveer 50 liter), een waterdichte stalen buis (ongeveer 25 centimeter langer dan uw plastic trommel), 2 stukken hout (2x4s, ongeveer 1,5 "hoogte en 3,5" breedte elk ), cement, schroeven, twee metalen beugels, en een vermogen schroevendraaier.
  2. .. Bereid uw drum Boor kleine (3/8 "gaten) over de hele bak, om ervoor te zorgen dat de inhoud goed wordt belucht Vervolgens voert u de stalen buis door de breedte van de plastic trommel (zorg ervoor dat deze is erg voor de hand); dit zou dienen om de compostbak te zetten.
  3. Bereid uw frames. Kies het gebied in uw tuin waar je zou willen om uw compost te positioneren. Daar graven genoeg grond om de houten frames (ongeveer 2 meter diep is voldoende) veilig te stellen. Zorg ervoor dat u de twee frames 'afstand te meten, zodat ze kunnen het compostvat te ondersteunen, samen met de aluminium paal er doorheen lopen (met andere woorden, de frames moet de aluminium paal aan weerszijden ondersteunen). Ook moet de hoogte van de frames voldoende om de trommel verhogen. Om ervoor te zorgen dat de frames zijn echt veilig, gieten cement langs de gaten. Wacht tot het hard (ongeveer een hele dag) voordat u de bak op de frames.
  4. Zet de bak op de spanten. Zodra de houten kozijnen zijn veilig, de bak gezet met de stok over. Zet beide zijden van de aluminium paal aan het frame door het naar beneden met metalen klemmen en vast te schroeven op het hout.
  5. Gebruik je compost tumbler. Uw compost tumbler moet gemakkelijk draaien op de paal op de top van de houten frames. Ook moet de frames zeer stevig gecementeerd op de grond. Om de bodem te krijgen van binnen, kun je gewoon open het vat van de deksel en neem de inhoud.

Daar heb je het! Er is niets leuker dan de totstandbrenging van een project, met name een die bewonderenswaardige voordelen zoals het opslaan van het milieu.