E2r

Hoe maak je een douchegordijn schimmel bestendig

Het zien van uw douche gordijn vrij van schimmels veroorzaakt een goed gevoel

Het zien van uw douche gordijn vrij van schimmels veroorzaakt een goed gevoel. Een of andere manier, krijg je om jezelf ervan te overtuigen dat uw badkamer nog steeds schoon is. Echter, het houden van uw douche gordijn schimmelwerend kan een uitdaging vormen. In feite, als u verblijft in een vochtige omgeving, kunt u verwachten mal om direct kruipen om uw geliefde douchegordijn. U kunt zelfs uiteindelijk frustrerend jezelf als je gedwongen wordt om een nieuw douchegordijn te krijgen zo nu en dan, alleen maar omdat die vervelende schimmel altijd gedijen in uw heiligdom - uw badkamer. Maar wees maar niet bang. Uw situatie is niet helemaal hopeloos. Hier zijn een aantal maatregelen over hoe u kunt schimmelvorming te voorkomen van het bereiken van je nieuwe douchegordijn:

 • Vrij te laten luchtstroom in en uit van uw badkamer. Zoals u wellicht al hebt geleerd, schimmel houdt van fokken op warme plaatsen. Dus, als je niet wilt dat schimmel gemakkelijk gedijen in uw badkamer, trek je douchegordijn nadat u hebt genomen uw bad. Dat moet de lucht onmiddellijk verdrijven. Doe dit zo vaak als je kunt.
 • Zorg ervoor dat bleekwater altijd handig in uw badkamer. Aangezien uw douchegordijn altijd nat is, wordt schimmel zeker gaat zweven in. Niet mopperen. U kunt nog steeds de situatie te verhelpen. Het enige wat je hoeft te doen is te vertrouwen op constante aanvoer van bleekwater. Bewaar het in een fles.
  Hoe maak je een douchegordijn schimmel bestendig. Vrij te laten luchtstroom in en uit van uw badkamer.
  Hoe maak je een douchegordijn schimmel bestendig. Vrij te laten luchtstroom in en uit van uw badkamer.

  Natuurlijk, de voorbereiding van uw bleekwater is geen zweet. Je letterlijk hoeft alleen maar het bleken met water te mengen. En als u wenst om uw douchegordijn sanitaire en uiteindelijk de controle van uw mal probleem, regelmatig besproeien bleekwater over je hele badkamer. Regelmatig betekent minstens een keer per week. Het bleekmiddel zal direct te ontdoen van de schimmel overal in uw badkamer, met inbegrip van uw douchegordijn. Afgezien van dat, zodra de mal wordt gedood, het bleekmiddel kunt u het schrobben weg moeiteloos. En vergeet niet, de basisregel - schimmel is niet van plan om te groeien als bleekmiddel beschikbaar is. Periode.

  Als u denkt dat bleekmiddel kan uw neusgaten schaden

  Als u denkt dat bleekmiddel kan uw neusgaten schaden, kunt u altijd terecht natuurlijk. U kunt gebruik maken van azijn als alternatief. Echter, je moet dat azijn begrijpen misschien niet echt brengen dezelfde werkzaamheid. Aan het eind van de dag, moet je dingen af te wegen. Wat beter is - om zich te ontdoen van de schimmel of te dragen met de vieze geur van bleekwater minstens een keer per week?

 • Streef ernaar om te houden van uw badkamer droog. Houd er rekening mee dat de matrijs wordt opgewonden door vocht en warm weer. Dus, als je niets kan doen met het weer, in ieder geval, omgaan met de vocht. U kunt toon neer door hulp uzelf met een vochtige doek.
 • Spray uw badkamer met iets natuurlijks -. Tea tree olie Dit behoeft geen diepgaande of uitgebreide uitleg. Nadat u hebt gewassen uw badkamer, dan kunt u behandelen door het sproeien van een aantal tea tree olie.

Uw voornemen om uw douchegordijn te beschermen tegen schimmels biedt veel voordelen. Naast het maken van uw badkamer schoon en fris, bespaart u ook uzelf en uw huisgenoten ziek worden. Mal is bekend allergieën verergeren.