E2r

Hoe maak je een eenvoudige tote of groene zak maken

Een van de meest modieuze manieren om zorg te dragen voor het milieu is met behulp van een toto of een groene zak. Met dit, kunt u het gebruik van plastic zakken te verminderen bij het winkelen omdat u al deze milieu-vriendelijke tas klaar om te zorgen voor uw gewinkeld items.

Wat interessanter is dat de tassen zijn zo eenvoudig dat niet alleen milieu kunnen worden opgeslagen-geld, ook. Haal meer besparingen en meer hulp voor het milieu uit te breiden door gebruik van oude kleren naar een groene zak te maken.

Dingen nodig:

 • Zware stof. Dit wordt gebruikt om de zak te bouwen. U kunt gebruik maken van uw oude jeans voor deze of andere dikke stof.
 • Naaien en naald
 • Schaar
 • Singels voor het handvat

Instructies:

Hoe maak je een eenvoudige tote of groene zak maken. Zware stof.
Hoe maak je een eenvoudige tote of groene zak maken. Zware stof.
 1. Snijden weefsel. Eerst beslissen over hoe lang en hoe breed u wilt dat uw tas te zijn. Zorg voor wat extra centimeters ruimte voor het naaien. Snij twee stoffen met vergelijkbare afmetingen. Ook snijd de singels om de lengte die u wilt dat uw handvat te zijn. Snij twee spanbanden van dezelfde lengte. U kunt de gordel gebruiken zoals het is of u kunt het in de lengte aan elkaar te naaien voor een dunnere handvat.
 2. Naaien stof. Randen van elke stof dient te worden genaaid om de stof te houden van het losdraaien van de draden. Doe dit door het vouwen van ongeveer een centimeter van de rand van de stof. Het gevouwen deel moet zich aan de binnenkant of de "verkeerde" kant.
 3. Na het naaien van de randen, zet de twee stoffen aan elkaar, aan de buitenkant of de "juiste" kant. Naai ze aan elkaar, net als hoe je het deed voor de randen elke fabric's. Laat een zijde open, dat wel. U zult dit gebruiken om toegang te krijgen tot de zak.
 4. Bevestigen singels. Als u wilt dat de singels te zijn dunner, moet je steek elke singels lengterichting, waardoor ten minste 3 inch flat. U zult het vlakke gedeelte te gebruiken bij het bevestigen van de riem om de genaaide stof.

Naai platte kant van de singels op de stof van de verkeerde kant

Naai platte kant van de singels op de stof van de verkeerde kant. U kunt twee genaaide patroon elkaar kruisen of u kunt de randen van de platte kant van naaien. Doe hetzelfde voor de andere singels en bevestig die aan de andere kant van de tas.

Daar heb je eindelijk een eenvoudige toto of groene zak.

Enkele Tips

De bovenstaande instructies zijn voor een zeer eenvoudige tote of groene zak. U kunt een aantal wendingen op je zakken toe te voegen door de volgende tips:

Naai platte kant van de singels op de stof van de verkeerde kant. Snijden weefsel.
Naai platte kant van de singels op de stof van de verkeerde kant. Snijden weefsel.
 • Bredere onderkant. U kunt onderaan de tas hebben bredere door het maken van de bodem zitten platte en stiksels zijn kant.
 • Voering. U kunt ook een voering voor de tas te voegen. Maar als je dit doet, moet je steek de voering aan de zware stof na het stikken van de zware stof op elkaar.
 • Pocket. U kunt een zak aan de zak en bevestig dat de voering, met dezelfde structuur als de voering. U kunt ook de zak op de rug van de zak toe te voegen. Echter, je moet de stof snijden om de zak te voegen.
 • Ontwerp. Spice up je tas door het toevoegen van enkele ontwerpen op de zak. U kunt het schilderen op met latex verf of andere stof-vriendelijke verven. U kunt zelfs een aantal kralen toe te voegen aan of misschien knoppen beter zal zijn.

Met deze tas, heb je al een milieuvriendelijk alternatief voor plastic zakken. En in vergelijking met plastic zakken, een zak is meer in de mode, vooral als je het gekruid met enkele decoraties.