E2r

Hoe maak je een gewapend betonnen vloer storten

Het gieten van beton om een vloer te construeren is een zeer eenvoudige taak

Het gieten van beton om een vloer te construeren is een zeer eenvoudige taak. Al duurt het is een omslagpunt van de container het betonmengsel, zodat het cement mengsel zal uitstromen. De grotere uitdaging is in het gieten, maar in de voorbereiding van de locatie van de versterkte betonnen vloer, met name de bereiding van de wapening voor het gieten van de beton. In dit artikel, zal je niet leren hoe je beton gieten (als die is zeer eenvoudig te doen), in plaats daarvan, zult u de procedure die zal het opzetten van de wapening te leren en voorbereiden van de site voor het gieten van beton voor de vloer.

  1. Meet het gebied en beginnen te graven. Volg het plan of blauwdruk. Gebruik markeringen te verrekenen grenzen en het graven van de grond tot aan de diepte die in de blauwdruk of plan voor de vloer.
  2. Stel een bordframe te dienen als matrijs voor de vorm van de vloer. De planken zal staan rond de perimeter van het vloeroppervlak. U moet stevig houden van de planken met inzet.
  3. Verdichten van de ondergrond. U kunt dit doen door aanstampen. Voeg een basislaag boven op de ondergrond, gravel is de meest gebruikte, maar gerecycleerd beton is een andere optie. Aanstampen deze basis, ook, om het stabiel en compact te maken.
  4. Bereid de wapening. Gelast gaas is de meest voorkomende wapening materiaal voor betonnen vloeren. Het is effectief in het voorkomen van scheurvorming. Echter, als de vloer is bedoeld om een groter laadvermogen houden, zul je sterker versterking nodig. Hiervoor kunt u betonstaal staven of wapeningsstaven (ook bekend als wapening) gebruiken. Het versterkingsmateriaal dient de oppervlakte omvat, en boven de basislaag geplaatst. Toch moet de wapening ongeveer 2-3 centimeter perimeter van de vloer. Als je gaas gebruiken voor versteviging en je meer dan een vel gaas nodig om de vloer te bedekken, zorg ervoor dat de platen elkaar overlappen door niet minder dan een halve meter. Als u besluit om wapening te gebruiken, plaats ze in de vorm van een raster van vierkanten van 1,5 meter bij 1,5 meter. In gevallen van bar overlappingen, zorg ervoor dat de overlap is niet minder dan een voet. De overlappingen moeten stevig aan elkaar worden gehouden door de bedrading.
  5. Het opzetten van de wapening. Plaats de wapening ongeveer halverwege de diepte van de vloer. Dit betekent dat als de diepte van uw vloer is zes centimeter, moet uw wapening zijn drie centimeter boven de ondergrond. U kunt deze gemakkelijker te geven, door ofwel het draadgaas of rebar rooster met betonblokken zodat wordt verhoogd tot de juiste hoogte. Vermijd het gebruik van bakstenen te houden van de wapening; stenen zijn poreus en zal zijn zwakke punten op uw vloer.
  6. Giet het beton. Verdeel het gelijkmatig in de mal met behulp van een hark. Gebruik een dekvloer aan het oppervlak waterpas met de randen bord. Drijven de concrete daarna naar de oppervlakte glad. Wanneer het beton begint te verdikken en is niet meer soeperig, kunt u een kantensnijder gebruiken om rond en glad de randen.
  7. Goed genezen van de beton. Uitharding kost tijd. Zorg ervoor dat het beton niet snel opdrogen. Om het beton vochtig te houden gedurende ongeveer drie dagen als het geneest, bedek het oppervlak met een polyurethaan plaat. Concrete meestal geneest volledig en bereikt zijn hoogtepunt sterkte na ongeveer een maand.
Hoe maak je een gewapend betonnen vloer storten. Meet het gebied en beginnen te graven.
Hoe maak je een gewapend betonnen vloer storten. Meet het gebied en beginnen te graven.

Met deze instructies kunt u nu de bouw van een gewapend betonnen vloer meer bekwaam en effectiever.