E2r

Hoe maak je een gezellig hoekje in uw huis te creëren

Iedereen weet dat het werken een 5 dag per week

Iedereen weet dat het werken een 5 dag per week, 9-to05 baan met af en toe een overwerk kan echt een tol op het lichaam van een persoon, geest en ziel. Na het werk, zou niemand het in zijn hoofd wil naar huis naar een huis vol extra stress. Dit gezegd zijnde, wil je een plechtige ruimte in uw huis klaar als een toevluchtsoord, weg van de hardheid en stijfheid van uw dagelijkse routine. Je kunt eigenlijk kiezen voor een hoekje of in een hoek in de kamer om te zetten in een meer ontspannen en rustgevende omgeving. Hier zijn enkele ideeën die je kan sleutelen.

  • Kleurenschema. Het eerste ding dat je moet rekening houden bij het opstellen van een gebied in uw huis voor een maximale gezelligheid is de kleur. De verf of behang op de muren, de verf op het plafond, de kleuren van uw meubels en ornamenten, en de schaduw van uw vloeren. Dit zijn allemaal belangrijke aspecten bij het converteren van een gebied in een plaats van meditatie en ontspanning perfect voor rust uw sombere persona na het werk een dag hard. Met dit in gedachten, ga dan voor kleuren die u kalmeren. Blauw, groen, bruin en crème zijn enkele van de beste keuzes die je kunt maken. Meestal zal de kleuren rood en oranje niet werken - tenzij natuurlijk, dit zijn de kleuren die het meest ontspannen. Vermijd zwart en wit zo veel mogelijk.
  • Verlichting. De verlichting in het gebied is een ander aspect moet je nooit onderschatten. Om maximale gezelligheid te bereiken, zal u wilt uw verlichting warm. Blijf uit de buurt van fel tl en gele gloeilampen die je ogen scheel zal maken. Ga voor warmer en dimmer verlichting. Dim genoeg om je zintuigen te ontspannen, maar zo helder genoeg dat je kan elk facet van de omgeving te zien. Indien mogelijk, kies de verlichting die een aanvulling of verbetering van het kleurenschema van het gebied. Kaars verlichting is een geweldige optie hier sinds de warmte van de aura van een kaars is altijd rustgevend.
  • Meubels en stoffen. Het meubilair (bedden, sofa's, en stoelen) en de stoffen die zullen worden gebruikt voor de bekleding moet comfortabel en warm. De kleuren moeten overeenkomen met uw algehele kleurenschema en de kussens moeten zo zacht en pluizig als mogelijk. Kortom, wil je de meubels in dit specifieke gebied te zeggen ontspannen en slapen. Met dit aspect, is het niet een goed idee om te beknibbelen. Ga met de fijnste en je zult nooit spijt van krijgen. Ook, vergeet dan niet te vullen van de ruimte en het meubilair met alle soorten kussens.
  • Air-conditioning. Geen ruimte zal zijn gezellig als de temperatuur in het is ofwel te warm of te koud. De temperatuur moet precies goed. Natuurlijk, dit weer zou afhangen van uw voorkeur en het algemene klimaat in je nek van het bos. Bijvoorbeeld, als uw regio is tropisch, dan zult u zeker wilt koele airconditioning hebben om de vochtigheid te verslaan. Aan de andere kant, als je woont in een koud klimaat, dan zou je er goed aan doen om een verwarming in de omgeving om warmte te bieden hebben.
Hoe maak je een gezellig hoekje in uw huis te creëren. Iedereen weet dat het werken een 5 dag per week.
Hoe maak je een gezellig hoekje in uw huis te creëren. Iedereen weet dat het werken een 5 dag per week.

Dit zijn enkele van de fundamentele factoren die van groot belang zijn in het succesvol omzetten van elke hoek van uw huis in een hol van ontspanning en comfort. Zodra u de taak te voltooien, kunt u er zeker van zijn dat elke keer als je thuiskomt, dit gebied zal wachten om te helpen uw lichaam, geest en ziel te kalmeren.