E2r

Hoe maak je een huis eco-vriendelijk te maken

In een poging om het milieu te beschermen

In een poging om het milieu te beschermen, heeft u waarschijnlijk overgeschakeld naar groene producten en een levensstijl die is milieuvriendelijk ongezond gedumpt hebben. Maar hoe zit het met je huis? Heeft het ondersteunen uw groene inspanningen? Houd in gedachten dat uw huis heeft een groot potentieel voor steeds een omgeving beschermer. Gelukkig zijn er veel manieren om dit potentieel te maximaliseren. Na zijn slechts enkele van hen.

Overweeg het gebruik van zonne-energie systeem

Overweeg het gebruik van zonne-energie systeem. De zon is een efficiënte en milieuvriendelijke energiebron. Hoewel de initiële installatie kosten van zonne-energie systeem duurder kan zijn, de maandelijkse besparingen die je krijgt van het uiteindelijk zal betrekking hebben op de kosten. In feite, als je meer zonne-energie dan je nodig hebt te genereren, kunt u de overtollige energie te verkopen aan uw elektrische bedrijf. Maar in het geval uw regio doet vooral niet genoeg zon om de macht het hele huis, kunt u in plaats daarvan kiezen voor zonne-energie systeem te gebruiken voor bepaalde aspecten van uw huis. Zonneboilers zijn goede voorbeeld. Als je in een winderige omgeving, kunt u ook de mogelijkheid om te schakelen naar de ontwikkeling van windenergie te verkennen.

Gebruik compacte fluorescerende lampen. Dit soort lampen verbruiken minder energie en dus helpen geld te besparen. Wat nog beter is dat ze zijn helderder dan standaard lampen. Ze kunnen duren tot tien jaar en komen in verschillende wattages.

Koop energie-saver apparaten

Koop energie-saver apparaten. Indien mogelijk, vervangen een deel of al uw apparaten met een energie-saver apparaten zoals die Energy Star-merken te hebben. Hoewel dit soort apparaten kost je meer, zullen ze je helpen besparen op de lange termijn. Opzoeken op het internet en probeer om te shoppen voor energie-saver apparaten.

Maken gebruik van milieuvriendelijke bouwmaterialen. Als u nog steeds de bouw van uw huis of in het proces van remodeling het, nu is het de beste tijd om het eco-vriendelijk te maken. In plaats van het gebruik van standaard bouwmaterialen, probeer dan met behulp van materialen die geen giftige chemicaliën. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een natuurlijke anti-pest hout als een substituut voor chemisch behandelde anti-pest hout dat is schadelijk voor de gezondheid. Natuurlijke en veiliger alternatieven kunnen worden duurder, dus het is best om zorgvuldig te berekenen van de materialen die u nodig hebt kopen meer dan wat je nodig hebt om te voorkomen. Probeer om onderzoek voor winkels die de beste groene bouwmaterialen te bieden.

Laat lucht in het huis te komen. Onderzoeken tonen aan dat de binnenlucht vaak meer vervuild dan de buitenlucht. Dit komt door de chemische stoffen en verontreinigingen die afkomstig zijn van bouwmaterialen, meubels, verf, vloerbedekking en vele andere voorwerpen in het huis. Dus indien mogelijk, geopend meeste, zo niet alle, huis ramen en laat lucht doorkomen. Als de ramen gesloten zijn, zal de vervuilde binnenlucht leiden tot schimmel en meeldauw en mogelijk ziekten.

Bevestig uw sanitair systeem. Je hebt ook kennis te nemen van uw watersysteem te nemen en ervoor te zorgen dat het voorkomt waterverspilling. Als u nodig hebt om waterfilters te installeren en het verbeteren van uw sanitair, doe dat dan. Waterbesparing zal veel bijdragen aan het behoud van het milieu.


Er zijn verschillende andere dingen die je kunt doen om groen-up van uw huis

Hoe maak je een huis eco-vriendelijk te maken. Overweeg het gebruik van zonne-energie systeem.
Hoe maak je een huis eco-vriendelijk te maken. Overweeg het gebruik van zonne-energie systeem.

Er zijn verschillende andere dingen die je kunt doen om groen-up van uw huis. In feite, kunt u uw huis verbouwen om het meer eco-vriendelijk te maken. Dit zal vereisen dat u om de dop van een bepaald bedrag, maar dit is zeker een stap dichter bij een gezonder milieu.