E2r

Hoe maak je een overhemd strijken op een strijkplank

Niet veel mensen weten hoe je een overhemd strijken op een strijkplank

Niet veel mensen weten hoe je een overhemd strijken op een strijkplank. Terwijl de meeste vinden dit een karwei, de reden is waarschijnlijk te wijten aan het feit dat ze niet begrijpen hoe goed strijken. Strijkservice een jurk shirt kan een briesje van je het goed doet zijn.

Voordat u begint met uw overhemd te strijken, neem de tijd om te kijken naar het kledingstuk tag. De meeste kledinglabels u voorzien van een aantal belangrijke informatie over hoe te reinigen en strijken uw overhemd. In sommige gevallen bepaalde overhemden niet te worden gestreken helemaal. Als je eenmaal hebt gelezen en begrepen de instructies, ga je gang en verwarm uw strijkijzer. Stel uw strijkijzer om de juiste instelling afhankelijk van het type van doek je jurk shirt is gemaakt van. Linnen en katoen zal meestal een hoge stand. Gebruik een matig vuur voor wol en katoen mengsels. Voor zijde, nylon, polyester en andere soortgelijke stoffen, gebruikt een lage stand. Als je een beginner bent, kunt u een stoomstrijkijzer te gebruiken. Wanneer u een stoomstrijkijzer gebruiken zorgt ervoor dat u minder kans om uw overhemd te verbranden. Zorg ervoor dat er voldoende water in uw stoomstrijkijzer voordat u deze aanzet.

Hoe maak je een overhemd strijken op een strijkplank. Strijken van de schouders.
Hoe maak je een overhemd strijken op een strijkplank. Strijken van de schouders.

Nadat u alle benodigde voorbereidingen gedaan, kunt u beginnen met strijken uw overhemd.

  1. Strijken de kraag - Knoop het overhemd en vouw de kraag. Strijk de kraag van de achterkant eerst door het leggen van de kraag plat op het station boord en actief het strijkijzer op de kraag met een paar snelle bewegingen. Flip de kraag over en uitvoeren van een enkele slagen van het strijkijzer op de voorkant van de kraag.
  2. Strijken van de schouders - Monteer de bus bij smalle uiteinde van de strijkplank's. Als u een ijzeren pad, kunt u dat in plaats gezet in de mouw. Strek de achterkant over de strijkplank of pad. Strijk de stof uit met je vingers. Vervolgens voert u het strijkijzer boven de mof, te beginnen in het gebied waar de kraag aan het lichaam en de arm van het shirt en naar de schouder. Doe hetzelfde voor de andere kant.
  3. Strijken van de mouwen - Maak de manchet knoppen of manchetknopen. Soepel Span de huls over de ijzeren bord met de manchet link of knop gaten naar boven en strijk de binnenkant van de manchet. Strijk de mouw, je omhoog te werken. Doe hetzelfde voor de andere mouw.
  4. Strijken van de voor-en dan weer terug - Button-up van uw shirt en slip het over het smalle uiteinde van de strijkplank. Zorg ervoor dat de kraag is aan de rand van het bord. Vanaf de achterkant van het shirt. Begin strijken vanaf de schouder naar beneden in een snelle, maar toch voorzichtig bewegingen. Draai het shirt over het bord als je verder strijken op dezelfde manier. Zorg ervoor dat het shirt knopenlijst strijken, alsmede tussen het shirt knoppen. Zodra u klaar bent, hangt u onmiddellijk de dress shirt.

Terwijl de meeste mensen hebben doorgaans een compacte raad

Terwijl de meeste mensen hebben doorgaans een compacte raad, zijn er ook een aantal commerciële boord modellen beschikbaar om te helpen strijken nog gemakkelijker en veiliger te maken. De meest populaire zijn de elektrische borden, die koord wraps en een stopcontact om uw strijkijzer te sluiten op te nemen. Wat strijkplank die u gebruikt, bedenk dan deze stappen zal enorm helpen in het verminderen van de tijd in strijken uw overhemd en laat je met meer tijd om andere activiteiten te doen.