E2r

Hoe maak je een pittige luchtverfrisser maken

Je houdt van je huisdier

Je houdt van je huisdier, je koken hobby, en natuurlijk uw kinderen. Maar alle van hen maken uw huis ruikt onbeminnelijk. Maar goed dat de luchtverfrisser werd uitgevonden. Met slechts een spray, zal uw eenmaal stinkende huis een tuin ruikende huis. Het hebben van een handige luchtverfrisser is geweldig, maar commerciële luchtverfrissers zijn chemische stoffen die de verontreiniging toe te voegen aan de lucht die je inademt. Zeker, hoeft u niet wilt dat uw huis naar de haven van deze drijvende chemische stoffen. Waarom ga je niet in plaats daarvan uw eigen luchtverfrisser? En om een tintelend effect toe te voegen, maken deze DIY luchtverfrisser pittig.

Het creëren van een unieke mix van geuren als je luchtverfrisser is zo eenvoudig, vooral als je die neus voor goede geuren hebben.

Hoe maak je een pittige luchtverfrisser maken. Pure essentiële oliën.
Hoe maak je een pittige luchtverfrisser maken. Pure essentiële oliën.

Dingen die nodig zijn:

 • Pure essentiële oliën. U kunt een geur of combineer verschillende geuren. Sommige pittige geuren zijn gember, kaneel, anijs, karwij, kalk, groene munt, salie, patchouli, marjolein, en kruidnagel. Andere kruidige geuren zijn goed zolang deze geur goed in je neus. Voor gezondere keuze, kunt u alleen 100% pure essentiële oliën. Synthetische oliën zijn oke, maar ze zullen schade posten aan de gezondheid van uw familie.
 • Mist spray fles. Het moet in staat zijn ten minste 4 gram vloeistof houden.
 • Gezuiverd water, ten minste 4 gram.

Instructies:

 1. Beslis over de kruidige geur je wilt als luchtverfrisser. Het kan pittige appel, een combinatie van gember en kaneel, of wat dan ook, dat ruikt aangenaam voor je neus te zijn. Combineer druppels van verschillende geuren tot je de geur die u wilt. U kunt kijken voor kruidige geur ideeën op het Net ook. Zelfs het kopiëren van de geur van uw favoriete parfum is mogelijk door het gebruik van de geuren gebruikt voor het.
 2. Reinig de mist spray fles en laat het drogen voordat u deze voor het bijhouden van de luchtverfrisser.
 3. Vul de spuitfles met het gezuiverde water. Andere water zoals gedestilleerd of kraanwater heeft bepaalde elementen die uw luchtverfrisser kan ruïneren.
 4. Voeg uw geformuleerd kruidige geur om de fles met gezuiverd water. De inhoud kan niet worden gemengd, maar het zal nuttig zijn als je schud de fles voor het spuiten.
 5. Uw pittige luchtverfrisser kan nu worden gebruikt als een gewone en commerciële luchtverfrisser. Sla uw zelfgemaakte pittige luchtverfrisser in koele, donkere plaats om het te beschermen tegen het verliezen van zijn geur. Nauw betrekking op de fles en de geur te houden in.
Je houdt van je huisdier. Beslis over de kruidige geur je wilt als luchtverfrisser.
Je houdt van je huisdier. Beslis over de kruidige geur je wilt als luchtverfrisser.

Enkele Tips

 • Een pittige luchtverfrisser bekrachtigt een kamer, zodat niet spuiten te sluiten voor het slapen gaan.
 • U kunt meer pittige luchtverfrisser door een verdubbeling van het aandeel van uw formule.
 • De kruidige luchtverfrisser zal sterker zijn naarmate het ouder wordt. Het kan nodig zijn om het te herformuleren als de luchtverfrisser wordt sterker.
 • Etherische oliën kunnen gevaarlijk zijn voor zwangere vrouwen of vrouwen die willen proberen om zwanger te raken.
 • Spicy luchtverfrisser is een geweldig cadeau idee voor vrienden. Gebruik gewoon aantrekkelijk nevel spray fles en plaats deze in een goede wrap.

Nu kunt u de veiligheid van uw gezin en tegelijkertijd goede geuren rond het huis. Blijven experimenteren met andere pittige luchtverfrisser formule door het combineren van verschillende geuren. Wie weet, kun je net ontdekt de beste geur van luchtverfrisser die iedere bezoeker zal houden.