E2r

Hoe maak je een residentiële droger vent schoonmaken

Volgens de 1995 Residentiële Fire Verlies Schattingen melden geproduceerd door de Consumer Product Safety Commission Amerikaanse (CPSC), ongeveer 15.800 branden in woningen ontstaan uit slecht functionerende en vuile droger openingen. Deze statistiek is bewijs van hoe belangrijk regelmatig onderhoud en reiniging van residentiële droger openingen is cruciaal om accidentele brand veroorzaakt door drogers voorkomen. In feite, de CPSC beveelt aan dat de droger vent heeft minstens een keer per jaar voor een optimale brandveiligheid te worden schoongemaakt. Regelmatig schoonmaken zal de droger efficiënter zo goed te werken. Normaal gesproken kan je gewoon een aannemer bellen om het schoon te maken voor u, maar dit kan kosten nogal wat. Wat geld besparen en doe het zelf. Het is niet al te moeilijk.

1. Bereid de dingen die je nodig hebt. Er zijn verschillende items die je nodig hebt voor deze baan. Schaffen ze indien nodig bij een plaatselijke bouwmarkt. Enkele van de andere items moet al liggen rond uw huis ook.

  • Stofzuiger
  • Air compressor of blower
  • Staalborstel met een lange steel
  • Schroevendraaier
  • Afdichten duct tape
  • Masker of bril

2. Demonteer de droger vent. Met behulp van een schroevendraaier, draai de ontluchting van de achterkant van de droger. Als uw droger wordt geventileerd in een meer complexe manier, zoals door een muur of het dak, dan moet u de verbinding traceren. De werkwijze is typisch gelijk.

Hoe maak je een residentiële droger vent schoonmaken.
Hoe maak je een residentiële droger vent schoonmaken.

3. Maak de buis. Verwijder de vent buis of slang van de droger. Dit kan zowel een metalen pijp of een plastic buis. Hoe dan ook, het proces is hetzelfde-verwijderen en krijgen een staalborstel en schrob de binnenkant van de buis. Dit zou een groot deel van de pluizen bevestigd losser te krijgen.

4. Vacuüm de buis. De staalborstel heeft zijn beperkingen. U moet een stofzuiger om alle pluisjes zuigen uit de buis of pijp te krijgen. Probeer zoveel mogelijk eruit te komen. Als je niet kan bereiken wat, maak je geen zorgen. Er is nog een stap die de zuignap zal krijgen.

5. Blaas de leiding met perslucht. Met behulp van een luchtblazer met een blower stok, blaas de inhoud van de pijp of buis uit. De pluizen achter gelaten moet hebben losgemaakt van de borstel en de stofzuiger dus dit een eitje moeten zijn. Iemand om je te helpen door het plaatsen van een zak op de buitenlucht moeten leiden. Zorg ervoor dat jullie beiden dragen bril of maskers om u te beschermen tegen rondvliegend puin.

Hoe maak je een residentiële droger vent schoonmaken.
Hoe maak je een residentiële droger vent schoonmaken.

6. Reinig de bodem van de droger. Stofzuig de onderkant van de droger ook voordat u de pijp of buis.

7. Bevestig de buis en droger vent. Zodra alles is netjes en opgeruimd, bevestig de pijp of slang in de droger op dezelfde manier voordat je het verwijderd. Zorg ervoor te verzegelen duct tape te plaatsen rond het sluitmechanisme om ervoor te zorgen dat alle lekken worden opgevangen. Schroef de droger vent weer op.

Als je de stappen correct dan heb je succes uw eerste droger vent gereinigd. Start de droger en op zoek naar lekken. Als er geen is, je werk is gedaan. Reinigen en onderhouden van uw droger vent minstens een keer per jaar. Regelmatig onderhoud zal uiteindelijk je leven redden.