E2r

Hoe maak je een restje sok gebruiken

Een van de grootste mysteries achter sokken is hoe ze altijd lijken te het andere paar te verliezen. Als u een verzameling van enkele sokken, zijn er eigenlijk een aantal manieren voor u om gebruik van te maken. Hier is hoe.

Hoe maak je een restje sok gebruiken. Match.
Hoe maak je een restje sok gebruiken. Match.
  • Match. Allereerst moet u nog steeds overwegen om je sokken. Gewoon vinden twee singles sokken en koppelen ze met elkaar. Het maakt eigenlijk niet uit of de sokken niet perfect op elkaar afgestemd, aangezien deze zullen worden verborgen in uw schoenen en onder je broek manchetten in ieder geval. Als u van plan op het dragen van korte broek, kies kleurrijke sok, omdat deze meestal vullen elkaar aan.
  • Sok marionet. Als je kinderen thuis, kan het een sok daadwerkelijk worden gebruikt om sok poppen maken. Niet alleen zal uw kinderen genieten van het spelen met u en de sokpop, maar je kunt eigenlijk de sok poppen te maken met je kinderen. Neem gewoon een paar knoppen, stukjes doek en een draad en naald. Je doet al het naaiwerk, maar de kinderen kunt u de onderdelen, zoals welke knoppen te gebruiken voor de ogen en die stukjes stof om te gebruiken voor de mond.
  • Cat speelgoed. Als je een huisdier kat of hond, aan de andere kant, kunt u een stuk speelgoed uit de reserve sokken. Het enige wat u hoeft te doen is om met de sok spelen terwijl in de voorkant van uw huisdier. Snel genoeg, uw huisdier zal gaan denken dat het een sok is een best leuk object om te bezitten, en de volgende keer dat je de sok in de voorkant van uw huisdier, zal uw huisdier waarschijnlijk grijpen het en spelen. Als een extra twist, kunt u deze ook een paar snoepjes binnenkant van de sokken, die uw huisdier zal proberen te verwijderen uit de sok. Dit zal uw huisdier met uren plezier.
  • Veeg doek. Als u zachte katoen of wol sokken, kun je eigenlijk gebruiken als doeken veegt voor ramen en glazen oppervlakken. Het beste van alles, kun je de sokken over je handen en gebruik het als een handschoen, die de taak van het wissen van oppervlakken veel gemakkelijker zal maken.
  • Window sealer. Na het gebruik van je sokken om de ramen schoon te vegen, kunt u droog de sokken en beginnen ze te gebruiken als een venster sealer als het winter wordt. Als er een kleine barst in het raam waar de koude lucht vandaan komt, kunt u dit blokkeren met behulp van de sok. Omdat de sok wordt verlengd, zal het perfect passen in scheuren op deuren en ramen.
  • Pouch. Ten slotte, overwegen om een zakje uit je sok. Als je een bijzonder lange sok, kunt u gewoon vastbinden het bovenste gedeelte om het zakje af te dichten. Als je een kleinere sok, kunt u naaien in sommige garen strings die u kunt gebruiken om te sluiten en aanleggen van de pouch.

Alleen maar omdat je hebt verloren een sok betekent niet dat je moet weggooien een sok die overblijft. Door middel van deze stappen, moet u in staat om gebruik te maken van het ene sokken leering rond het huis te maken.