E2r

Hoe maak je een vlek vechten plakken van wasmiddel maken

Er kan niets meer frustrerend dan te proberen weg te wassen vlekken van vuile was die gewoon weigeren om te verdwijnen zijn. Dit komt vooral omdat enkel wassen is niet van plan om te werken als het gaat om bepaalde vlekken, en het kan een enorme hoofdpijn voor mensen die niet echt weten hoe om te gaan met vlekken-, omdat ze geloven dat ze kunnen grondig vuile kleding schoon te maken door middel van het wassen alleen.

Helaas

Helaas is dat zelden het geval, maar de oplossing voor uw vlek vechten problemen is niet per se een nieuwe (en waarschijnlijk dure) formule die gegarandeerd om mee te nemen de vlekken. In feite, het afweren van de vlekken is net zo eenvoudig als het gebruik van uw wasmiddel, en je kunt dit te bereiken door het maken van een pasta uit het wasmiddel eerste. Door er een pasta zul je in staat zijn de volledige kracht van het wasmiddel dan ook te concentreren en het een veel meer effectieve reiniging tool te maken als het gaat om vlekken te verwijderen.

Dit artikel geeft een stap-voor-stap proces om u te helpen weg te wassen die vervelende vlekken door het maken en toepassen van deze reinigingspasta om uw wasgoed te verlaten vuil-vrij. En alles wat je nodig hebt is een lepel, een kom, een oude tandenborstel, uw poedervorm wasmiddel en een beetje geduld. Natuurlijk moet u ook een aantal vuile was om het uit te testen op, in feite, moet u al uw vuile kleding klaar hebben, zoals de pasta zal zeker zijn werk doen.

  • Maak de pasta. Je kunt beginnen door er twee eetlepels van uw actieve wasmiddel in een schone kom. Daarna, giet er een eetlepel (of iets meer) water en meng dit samen met uw detergent tot de consistentie is die van een gezonde pasta. Op een side-nota, kan dit effectiever zijn als het wasmiddel dat u gebruikt, is bekend dat specifiek gericht vervelende vlekken. Je niet noodzakelijkerwijs specifieke detergens zoals de hierboven genoemde gebruiken, maar wel betere resultaten meestal niet.
  • Breng het op de vuile was. Gelukkig, je hoeft geen zorgen te maken over verpest de kleur van je vuile was door het toepassen van de pasta: het is uitsluitend een wasmiddel dat na al, dus je kunt zo veel als je wilt op de vlekken. Er is niet veel echt nodig, zo ongeveer een lepel per vlek. U kunt uw oude tandenborstel om volledig te bedekken die beledigende gebieden in de pasta. Zodra u klaar bent met het verspreiden van de pasta op alle vlekken met de tandenborstel, kunt u laat het aan te stellen voor een dag.
  • Ga verder met het witwassen. Zodra u lang genoeg gewacht, gewoon wit te wassen de kleding op een manier die je normaal zou doen (regelmatig temperaturen en instellingen). Wanneer u het wasgoed verwijdert, zult u aangenaam verrast om te zien die vervelende schijnbaar onverwoestbaar vlekken verdwenen zonder een spoor.

En het is echt zo simpel als dat

Hoe maak je een vlek vechten plakken van wasmiddel maken. Breng het op de vuile was.
Hoe maak je een vlek vechten plakken van wasmiddel maken. Breng het op de vuile was.

En het is echt zo simpel als dat. Het is heel grappig hoe dit eenvoudige recept wordt vaak over het hoofd gezien en genegeerd door de meeste mensen, zelfs als de resultaten naar buiten komen vlek-vrij. Het enige nadeel is de tijd die nodig is voor de pasta om zich te vestigen en volledig te bedekken de vlek.