E2r

Hoe maak je een zonnepaneel te maken

Zonne-energie is een idee dat is al geruime tijd nu, het vinden van de meest praktische toepassing in de binnenlandse behoeften, zoals het verwarmen van water of het huis. Conventionele bronnen van elektriciteitsproductie hebben een enorme impact op het milieu aangezien het proces is afhankelijk van fossiele brandstoffen zoals kolen of olie, die wordt geïmporteerd tegen zeer hoge kosten, of gebouw dammen en reservoirs om water te benutten voor waterkrachtcentrales, waarbij enorme hoeveelheden financiering en infrastructuur en veroorzaakt grote overlast voor de mensen die in dergelijke gebieden.

Hoe maak je een zonnepaneel te maken. . Soorten zonnepanelen.
Hoe maak je een zonnepaneel te maken. . Soorten zonnepanelen.

Zonne-energie, aan de andere kant, niet te veel investering in termen van middelen nodig, zonlicht is gratis en het is zeer praktisch en eenvoudig om genoeg zonlicht gedurende het hele jaar voor energieopwekking te vangen. Volg de eenvoudige stappen hieronder om te leren hoe zonnepanelen, die zal helpen bij het vastleggen van het zonlicht en zet hem in warmte en energie te maken. De initiële kosten van naar "totaal solar" is een beetje steil, maar op de lange termijn, zult u in staat om uw investering terug te verdienen en meer geld besparen dan wat u daadwerkelijk besteed zijn! Er zijn twee manieren waarop u kunt beginnen met het proces van het maken van je eigen zonnepaneel, een is een starter solar kit die wordt geleverd met de benodigde apparatuur en een uitgebreide handleiding over hoe het op te zetten te kopen. De tweede methode is om materialen gemakkelijk beschikbaar zijn rond uw huis of in de plaatselijke bouwmarkt te gebruiken, maar de hoeveelheid energie die u kunt genereren is zeer weinig, wat betekent dat je enorme hoeveelheden van deze materialen nodig.

Ik denk dat een kit is uw beste optie. In mijn mening, de gemakkelijkste manier om zonne-energie uw huis - en harnas windenergie evenals - is aan de Earth4Energy kit gebruiken. Samen met deze kit, krijg je uitstekende video-instructies dat het proces zo veel soepeler te maken. Check it out - redden van de aarde!

Stap 1

. Soorten zonnepanelen Er zijn in hoofdzaak twee soorten zonnepanelen, zet een zonne-energie in warmte (bijvoorbeeld zonneboilers), de andere zet de energie om in elektriciteit. Dit tweede type kunnen bevestigd met fotovoltaïsche panelen en geïnstalleerd op het dak rechtstreeks zonlicht en de energie die door de platen wordt toegevoerd aan een accu voor opslag houden. De batterij wordt gebruikt om elektriciteit te leveren aan het huis en alle elektrische apparaten binnen.

Stap 2

Opzetten met een zonnepaneel kit. Wanneer u een DIY zonnepaneel kit te kopen, het komt uitgerust met alle onderdelen en materialen die nodig zijn voor het maken van het zonnepaneel, samen met gedetailleerde stap-voor-stap instructies. De apparatuur die in een kit zal zonnecellen, soldeerbout, soldeer, tabben en flux.

Stap 3

Het maken van een zonnepaneel op uw eigen. Bij de tweede methode voor het maken van een zonnepaneel, zult u gebruik maken van gemeenschappelijke objecten gevonden rond het huis, hoewel sommige materiaal zal moeten worden aangekocht bij de plaatselijke bouwmarkt.

Stap 4

Benodigde materialen.

  • Elektrisch fornuis of kookplaat (1100 minimum watt)
  • Een micro-ampèremeter
  • 2-3 eetlepels keukenzout
  • Plaatwerk schaar
  • ½ voet vierkant blad van koper knipperende
  • Elektrische boormachine
  • Schuurpapier
  • Een 2-liter plastic of glazen fles (pot met een brede mond zal ook werken)
  • 2 alligator clip leidt
  • Veiligheidsbril

Stap 5

Opzetten met een zonnepaneel kit. Het maken van een zonnepaneel op uw eigen.
Opzetten met een zonnepaneel kit. Het maken van een zonnepaneel op uw eigen.

Het snijden van de koperen plaat. Snijd een vierkant of rechthoekig stuk van de koperen plaat met metalen scharen. De omvang van dit blad moet overeenkomen met de grootte van de brander of kookplaat. Zorg ervoor dat dit stuk is volledig schoon en vrij van corrosie. Gebruik het schuurpapier te schrobben over beide oppervlakken om duidelijk uit alle residuen vast te houden aan het blad.

Stap 6

Verwarmen van de koper. Plaats de cut-out koperen stuk op het elektrisch fornuis of kookplaat en zet hem aan. Verwarm de plaat zo lang als nodig is om een dikke zwarte laag koperoxide over de gehele plaat te ontwikkelen. Met een 1100 Watt brander, zal dit proces ten minste 45 minuten tot een uur voor de cuprioxide om de vacht van de volledige plaat.

Stap 7

Koel de koperen plaat. Zodra de zwarte laag dik is gecoat over de hele plaat, schakelt de brander uit en laat de plaat langzaam afkoelen. Als het afkoelt, zal de zwarte oxide beginnen af te schilferen af en vallen, het onthullen van een rode laag van koperoxide. Zodra de meeste van de zwarte oxide materiaal is afgevallen, voorzichtig de koperen plaat schoon onder stromend water om alle sporen van de zwarte laag te verwijderen, maar zonder schrobben van de rode laag van koperoxide. De koperoxide gevormd tijdens het brandproces is een belangrijk onderdeel is het maken van uw zonnepaneel.

Stap 8

Het plaatsen van koperen platen. Hiervoor heeft u een glazen of plastic pot met een brede mond nodig of u kunt een plastic fles te gebruiken met het bovenste deel - de smalle hals - cut-off. Snijd een koperen plaat op dezelfde grootte als de eerste en voeg beide platen in de fles. Zorg ervoor dat de platen niet raken elkaar en passen goed langs de binnenkant contouren van de pot of fles. Bevestig ze aan de binnenwand van de fles met krokodillenklemmen.

Stap 9

Aansluiten van de micro-ampèremeter. Neem de leiding van de alligator clip die is bevestigd aan de schone koperplaat (de tweede plaat) en sluit deze aan op de positieve pool van de ampèremeter. Herhaal dit met de tweede leiding aan de koperoxide plaat aansluiting op de minpool.

Stap 10

Het opzetten van het apparaat om de zon te vangen. Los het zout op in heet water een zoutoplossing genoeg om de bodem van de koperplaten in de fles te dekken, zonder bevochtigen van de poolklemmen. Verplaats het hele apparaat uit en zet het waar het het zonlicht kunnen vangen. Zodra er voldoende energie is gevangen, zullen de micro-ampèremeter bewegingen registreren om aan te geven hoeveel stroom is gemaakt met het paneel.


Start met behulp van zonne-energie om kleine apparaten en machines werken en geleidelijk over te schakelen op het gebruik van deze schone energie om al uw elektriciteit en macht behoeften te vervullen. Zoals eerder vermeld, de upfront investering is groot, maar u kunt dit terug te verdienen op de langere termijn, zal het kappen van de hoeveelheid geld die je uitgeeft aan nutsvoorzieningen zoals gas en elektriciteit, en u kunt ook gebruik maken van de 30 procent belastingkrediet die de overheid biedt aan degenen die overstappen op zonne-energie.