E2r

Hoe maak je waslijn palen maken

Met de economie in de put

Met de economie in de put, zijn meer en meer mensen veranderd van een sedentaire levensstijl, afhankelijk van machines om hun klusjes te doen, om een meer praktische. Het heeft allemaal te maken met een besparing van meer geld voor een regenachtige dag. Laten we eerlijk zijn, als gevolg van de economische crash, mensen uit alle delen van de wereld lijden. Vandaar dat sommige voorzieningen en luxe moeten gaan. Neem de droger bijvoorbeeld. Normaliter zal men drogen hun kleren in na wassen zodat ze de kleding direct na. Vandaag de dag, omdat elektriciteit, gas, water en de prijzen zijn gestegen, zijn meer en meer mensen drogen hun kleren natuurlijk. Dat gezegd als je wilt springen op de bandwagon en als je een ruime achtertuin in uw huis, dan wilt u misschien overwegen om een waslijn en geld te besparen door het drogen van je kleding op de ouderwetse manier. Hier is een korte en eenvoudige handleiding over hoe op te zetten uw waslijn met behulp van stokken zult u mode.

  • Zet de materialen. Voor dit specifieke project, moet u 8 voet houten palen (4 bij 4) aan te schaffen. Je zal ook een lange lijn van touw specifiek voor waslijnen. U moet nagels, roestvrij staaldraad, grind en cement. Als u niet wilt houten palen te gebruiken, dan kunt u gebruik maken metalen palen met dezelfde hoogte op ongeveer 3 cm in diameter. U kunt de aankoop al deze bij de bouwmarkt aanbod op te slaan.
  • Graaf de gaten. De eerste stap als je thuis komt met de materialen zal zijn om de gaten te graven. Maar, daarvoor, te meten hoe lang u wilt dat de waslijn te zijn en de plekken voor de gaten te markeren. Zodra dat gebeurd is, beginnen te graven het gat. U wilt de diepte zijn 2 meter en de breedte van het gat iets breder dan de dikte of diameter van de palen. Gebruik een posthole graver om de gaten te graven. Zodra beide gaten worden gegraven, plaatst u de berichten en zie hoe ze eruit zien. Op dit punt, zullen ze niet rechtop staan omdat zij nog niet zijn verankerd.
  • Veranker de polen. Op dit punt van het project, moet u de hulp van een vriend. Heb hem vast te houden een post zodat deze rechtop staat recht. Als hij dat doet, giet weer een paar centimeter van de bodem in de openingen in het gat. Tot slot volgen dat met een aantal grind. Vul het gat met grind tot aan het oppervlak. De paal zal een beetje stabiel op dit moment zijn. Het zal echter nog steeds verplaatsen als je druk op uit. Om de paal in het gat stollen, gewoon zweep nog wat cement en giet dit over het grind. Dit zal verankeren de paal en maken het onroerend goed. Indien nodig, kunt u een aantal draden hechten aan alle vier de zijden van de paal en de draden te verankeren in de grond net als hoe antennes op daken worden gestabiliseerd. Dit is optioneel, dat wel. Hoe dan ook, als je eenmaal cement de eerste paal, herhaal het proces voor de andere pool. Laat de cement gedurende ongeveer 2 tot 3 dagen drogen alvorens de drooglijn.

Hoe maak je waslijn palen maken. Met de economie in de put.
Hoe maak je waslijn palen maken. Met de economie in de put.

Zodra het cement droogt en polen gestabiliseerd uitrollen uw waslijn touw en wikkel een uiteinde rond een post op de top grootste deel. U kunt hamer in een spijker onder de wrap om het te houden op hoog en op zijn plaats. Zodra u klaar bent met de eerste paal, rek het touw aan de tweede paal en wikkel het touw om het ook. Bind de laatste knoop en knip het touw. Je hebt nu een mooie waslijn en kan beginnen opknoping uw kleding te drogen.