E2r

Hoe om actie te ondernemen om de opwarming te beperken

Wij mensen hebben een geweldige job vernielen de enige aarde waarin wij wonen Het is hoog tijd dat een ieder van ons te nemen maatregelen om het broeikaseffect te verminderen, zodat onze kleinkinderen krijgen om een schone en gezonde wereld erven gedaan.

1. Dump dat CRT.

Cathode Ray Tube (CRT) beeldschermen produceren meer elektriciteit en warmte en als zodanig releases meer koolstofdioxide in de atmosfeer.

2. Vervang gloeilampen.

Gloeilampen minder efficiënt zijn in dat licht en gebruiken meer elektriciteit. Het vervangen van ten minste een paar van deze veelgebruikte gloeilampen met de meer energie-efficiënte compacte fluorescerende lampen zou kunnen betekenen minder kooldioxide productie. En wat meer is, krijg je enorme besparingen realiseren elk jaar sinds compacte fluorescerende lampen niet moeten vervangen worden voor minstens een jaar, afhankelijk van het gebruik.

3. Kopen goederen met de minste verpakking.

Hoe om actie te ondernemen om de opwarming te beperken. Biologische producten zijn niet doorspekt met schadelijke petrochemie.
Hoe om actie te ondernemen om de opwarming te beperken. Biologische producten zijn niet doorspekt met schadelijke petrochemie.

Verpakte goederen betekent meer afval, dus koop die met slechts minimale verpakking.

4. Kopen biologische producten.

Biologische producten zijn niet doorspekt met schadelijke petrochemie

Biologische producten zijn niet doorspekt met schadelijke petrochemie. Wanneer je biologische producten koopt, helpt u in bodem en water revalidatie. En wat het beste is over het is je krijgt om te zorgen voor de gezondheid van je familie als je om te voorkomen dat de inname van schadelijke chemicaliën.

5. Schik een carpool.

Moedig familie

Moedig familie, vrienden en collega's voor het opzetten van een carpooling systeem in uw buurt. Niet alleen zal u helpen bij de vermindering van de kooldioxide-uitstoot, maar je krijgt om enorme besparingen zak ook. En wist u dat de autoverzekering aanbieders je belonen met veel goedkopere verzekeringspremies voor carpoolen?

6. Zich te onthouden van het kopen van flessen water (of in ieder geval verminderen van de hoeveelheid die u koopt).

Moedig familie. Tuinieren is bewezen te zijn therapeutisch.
Moedig familie. Tuinieren is bewezen te zijn therapeutisch.

Gebotteld water is goed voor onnodige extra kosten die grote invloed hebben op uw budget, zonder dat je het weet. En natuurlijk, de plastic verpakking voegt alleen maar meer afval en broeikasgassen in de atmosfeer. Laat uw eigen herbruikbare waterfles overal mee naartoe te minimaliseren op uw flessen water aankopen.

7. Krijgen in tuinieren.

Tuinieren is bewezen te zijn therapeutisch

Tuinieren is bewezen te zijn therapeutisch. Wat meer is, krijg je te helpen bij de vermindering van kooldioxide in de atmosfeer sinds nemen planten CO2. En als u ooit voor kiezen om te planten groenten en fruit, dan krijg je om je budget te verlagen naar voedsel. En terwijl je toch bezig bent, waarom dan niet een boom of twee te planten? Een enkele boom voldoende zuurstof voor een gezin van 4. Niet alleen zal je helpen bij het verbeteren van de gezondheid van je familie, maar de aarde is ook.

Sommigen zeggen dat het redden van de aarde is de taak van milieuactivisten, maar we kunnen ook iets bijdragen. Een geleidelijke verandering in levensstijl en het doen van kleine dingen kunnen een groot verschil te spellen.