E2r

Hoe om citroenen te gebruiken voor het reinigen

Reinigen van de groene weg met de kracht van citroenen


Veel conventionele schoonmaakmiddelen zijn geparfumeerd met citroen. Dit geeft een frisse, pittige geur die we associëren met netheid.

Waarom niet de giftige chemische stoffen gevonden in het merendeel van de winkel koopt producten overslaan en direct naar de kracht van Moeder Natuur?

Met behulp van citroenen om te helpen met uw schoonmaak is eenvoudig en effectief. Als we meer leren over de verwoestende gevolgen van giftige chemische stoffen op onze gezondheid en het milieu, reiniging met keuken ingrediënten wordt steeds modieus en verdient u wat groen kudos!

Citroenen hebben antibacteriële en antiseptische eigenschappen, waardoor ze ideaal zijn voor het reinigen van uw huis. Ze helpen ook om vlekken te verwijderen met hun milde bleken macht.

Stap 1

VLEKKEN VERWIJDEREN VAN KLEDING

Velen van ons zullen zich herinneren proberen strepen in ons haar te krijgen door er citroensap op het en zitten in de zon! U kunt hetzelfde doen op een witte kleding. Dep een beetje citroensap op vlekken, verlaten om te werken voor een paar momenten, en was zoals gewoonlijk toen. Hang de kleding buiten om te drogen op een zonnige dag, zodat de zon om zijn blekende werking te voegen.

Als de vlekken goed worden geweekt in, maken een pasta van verse citroensap en crème van tandsteen. Breng de pasta op het doek en laat in de zon voor een uur. Dan wassen zoals gewoonlijk. Houd een oogje op de kleding, zoals citroensap kan zeer krachtig!

U kunt pre-soak witte kleding in citroensap, indien het moet worden opgehelderd. Snijd een citroen en plaats in een grote container. Giet kokend water over de citroen, dek af en laat op de gewenste temperatuur te bereiken. Wanneer cool genoeg, voeg uw kleding en week ze voor een uur vóór het wassen zoals gewoonlijk.

Als alternatief, zet 1/2 kop citroensap in de spoelcyclus van uw wasmachine en hang je kleren in de zon te drogen.

Stap 2

Keukenwerkbladen

Als uw keuken aanrechtblad hebben vlekken op hen, doe er een paar druppels vers citroensap op, laat een paar minuten, en daarna afspoelen en afdrogen.

Stap 3

AFWASMACHINE

Als uw vaatwasser begint te muf ruiken, laat de machine leeg, afgezien van 1/4 kop vers citroensap in de zeepdispenser. Dit zal opfrissen van de machine, helpt bacteriën te doden en te verwijderen muffe geurtjes.

Stap 4

Hoe om citroenen te gebruiken voor het reinigen. VLEKKEN VERWIJDEREN VAN KLEDING.
Hoe om citroenen te gebruiken voor het reinigen. VLEKKEN VERWIJDEREN VAN KLEDING.

Snijplanken

De antibacteriële werking van citroenen maakt ze perfect voor het ontsmetten van snijplanken. Solliciteer vers citroensap aan de raad, laat het een nacht inwerken en spoel af in de ochtend. Dit zal geen geuren uit hakken knoflook en uien, evenals het verwijderen van bacteriën te verwijderen.

Stap 5

GOOTSTENEN

Voor het reinigen van badkamer en keuken gootstenen, maken een pasta van verse citroensap en zout. Doop een spons in de pasta en wrijf rond de wasbak om vlekken te verwijderen. Porseleinen wastafels in het bijzonder zal deze behandeling en sparkle liefde prachtig!

Stap 6

Reinigen van de groene weg met de kracht van citroenen. Keukenwerkbladen.
Reinigen van de groene weg met de kracht van citroenen. Keukenwerkbladen.

KALK

Citroenen kan helpen bij het oplossen hard water afzettingen en zeepresten. Wrijf een gesneden citroen rond uw kranen of rond uw gootsteen, verlaten om te werken voor een paar minuten, en daarna afspoelen.

Houd een plantenspuit in de doucheruimte met een mengsel van het sap van twee verse citroenen en water erin. Veeg rond de douche paneel en tegels met deze mix na het douchen om kalkaanslag gebouw te voorkomen up.

Om in uw ketel kalkaanslag te voorkomen, zet wat verse citroenschil in de bodem, bijvullen met water, breng aan de kook en laat het een nacht. Goed uitspoelen in de ochtend en je waterkoker zal kalkaanslag-vrij zijn.

Stap 7

Meubelwas

Combineer 1 deel citroensap met olijfolie 2 delen voor een voedende houten meubels polish. Dit zal toevoegen schijnen en brengen de natuurlijke schoonheid van uw meubels.

Stap 8

BRASS

Maak een pasta van verse citroensap en soda (zuiveringszout). Breng deze pasta aan een koperen armaturen of armaturen in uw huis, zoals deurknoppen en lichtschakelaars. Wrijf zachtjes met een zachte doek en buff tot het glanst.

Stap 9

COPPER

Geef je koperen pannen een schitterende glans met citroen. Snij een verse citroen in de helft, doopt het in wat zout en gebruik het als een schuursponsje. Als u koperen leidingen in uw badkamer of andere koperen materialen in uw huis, zal deze profiteren van dezelfde behandeling.

Stap 10

LUCHTVERFRISSER

Citroen laat een frisse, opbeurende geur in uw huis. Ofwel hakken wat verse citroenen en kook ze in een pan met water met het deksel van een half uur, of zet een halve verse citroen in de oven nadat u klaar bent met het gebruik ervan. De restwarmte van de oven zal het aroma vrij te geven in uw keuken en zich te ontdoen van muffe koken geuren.

Als alternatief, make-up een spray fles van het sap van een verse citroen bijgevuld met water. In de koelkast bewaren en spray royaal rond uw huis voor een pittige geur.

Ze is niet bekend, heeft geen diploma en heeft geen boek geschreven, maar Rachelle is op een missie om empowerment informatie te delen. Ze moet heel goed zijn, omdat mensen blijven vragen haar te schrijven.
Check out http://littlegreenblog.com/ en http://houseofstrauss.co.uk voor meer van haar geweldige werk.
Toen ze schrijft een boek en is beroemd, zult u eerst om te weten.