E2r

Hoe om de beste kwaliteit bestek te identificeren

Bestek is gewoon de gebruiksvoorwerpen die u gebruikt voor het eten van voedsel. De set bestaat meestal uit lepels, vorken, theelepels, messen en platen. Zij worden aangeduid als bestek aangezien zij geconstrueerd om platte vorm. Doel, prijs, stijl en de grootte verschillen van merk tot merk.

Hoe om de beste kwaliteit bestek te identificeren. Materialen.
Hoe om de beste kwaliteit bestek te identificeren. Materialen.

De meest voorkomende doel voor bestek is voor dagelijks dineren gebruik, dat wil zeggen, voor het eten en serveren van voedsel. De liefhebber die meestal uit te gaan van de kast alleen tijdens speciale gelegenheden of als speciale gasten arriveren. Het is zowel een teken van gastvrijheid om uw gasten het beste en een non-verbale boodschap die je sociale status laat zien. Artsy mensen verzamelen bestek voor weergave doeleinden. Bij het reizen, ze kopen bestek waarvan het ontwerp is duidelijk van die plaats. Net als elke andere souveniers item, geeft het ook een deel van de geschiedenis van die plaats. Wat betreft de prijzen, zou een goedkope stuk bestek kost 5 tot 10 dollar, terwijl de high-end bestek zou ongeveer honderd dollar minimum kosten voor elk stuk. De prijsstelling is gebaseerd op de gebruikte materialen, die ook zou meestal dicteren de kwaliteit en het vakmanschap (met inbegrip van de complexiteit van het ontwerp, de vormen en kleuren). Ook zou de afmetingen en gewicht variëren afhankelijk van de gebruikte materialen.

Een goede set van bestek faalt nooit om u te helpen genieten van het eten meer en geeft u een meer bevredigende eetervaring. Dus, hier zijn enkele tips om u te helpen kiezen voor de beste bestek:

  • Materialen. Neem beslist eerste van het gebruikte materiaal. Deze factor zou een grote impact hebben op de over-all kwaliteit van uw bestek. Voor dagelijks gebruik, zijn de 18/8 en 18/10 chroom-nikkel-staal geacht de beste onder degenen die beschikbaar zijn in de markt. 18/8 of 18/10 verwijst naar de verhouding van het chroom tot nikkel in de legering mengsel. Het eerste getal is de hoeveelheid chroom en de tweede voor het nikkel. Chroom geeft haar kracht, terwijl nikkel voorziet in de roestwering en glans van het bestek. Deze verhouding zorgt duurzaamheid en goede sterkte.
  • Dikte. Bovendien kan de dikte eveneens de duurzaamheid van bestek. Lepels en vorken moet minstens 2,5 millimeter dik. Roestvrij staal bestek wordt ook gesuggereerd als u zou kiezen voor een meer low-cost set. De stof biedt tevens de glans, maar misschien minder van de duurzaamheid. Echter, de vlek-weerstand maakt het geschikt voor dagelijks gebruik. Voor messen, de 18/0 is het beste. De nul nikkelgehalte biedt de mogelijkheid om te knippen en snijden. Een andere tip is om ervoor te zorgen dat de messen ook koolstof om het scherp blijven voor een lange periode van tijd bevatten. De nikkel-gehalte in het bestek mag niet hoger zijn dan de gebruikelijke, omdat over de blootstelling aan het zou kunnen leiden tot gezondheidsproblemen. Voor de liefhebber keuze, sterling zilver en goud zijn de beste keuzes. Ze bieden dezelfde goede kwaliteit en duurzaamheid voor een hoger prijskaartje. Stijl is ook verzekerd met sterling zilver of goud bestek.
  • Onvolkomenheden. Het volgende wat je moet doen is ervoor te zorgen dat de bestek vrij is van gaten, deuken, ruwe randen en krassen. Dit zou zorgen voor de veiligheid dat uw keukengerei geeft wanneer u ze gebruikt. Als u hebt gekocht een defecte stuk of set, aarzel dan niet om te vragen om vervanging.
  • Vakmanschap. Voor de stijl en vakmanschap, het is aan u om de degenen die uw smaak past. Bestek beschikbaar in de markt varieert van Aziatische tot hedendaagse en klassiek. Je zou ook kunnen vragen om op maat made-to-order sets. Je zou kunnen graveren uw initialen of achternaam op de handgrepen of een aantal mooie patronen en symbolen misschien.

Ongetwijfeld, het selecteren van de beste bestek is een subjectieve ervaring. Maar als je de volgende tips in het achterhoofd, moet je in staat zijn om degenen die zijn van goede kwaliteit te vinden.