E2r

Hoe om elektriciteit te besparen

Groen is een modewoord in klimaat-bewuste hedendaagse mondiale burgerij

Groen is een modewoord in klimaat-bewuste hedendaagse mondiale burgerij. Overal hoor je nieuws over hoe de uitstoot zijn het doden van onze ozonlaag. Hoor je ook van de wereldwijde schaarste aan fossiele brandstoffen, en dat we op een dag uitgeput raken. Een veel gepraat is gegaan over hernieuwbare energiebronnen, zoals zonne-, wind-en waterkracht. Maar zelfs als we gebruik maken van deze hernieuwbare bronnen, behoud elektriciteit kan ons ook helpen bij het verminderen van onze ecologische voetafdruk.

Hoe om elektriciteit te besparen. Stilgelegd, slapen of overwinteren.
Hoe om elektriciteit te besparen. Stilgelegd, slapen of overwinteren.

Behoud van elektriciteit kan overal worden gedaan, met inbegrip van het huis, kantoor en andere bezienswaardigheden. Hier zijn een paar punten die u kunnen helpen het behoud van elektriciteit, zelfs door de kleinste dingen.

  • Stilgelegd, slapen of overwinteren. Veel mensen die werken op computers vergeten om hun computers uit te schakelen bij het verlaten van het pand. Als u werkt op het kantoor, kan dit een verschil in uw energierekening niet te maken, maar het bedrijf nog steeds betaalt voor het, en energie is nog steeds geconsumeerd. Maak er een punt om uw computer instellen door op te staan of slaapstand na langere periodes van achter uw bureau.
  • Loskoppelen. Macht bakstenen die belast apparaten nog steeds elektriciteit kunnen verbruiken, terwijl ze zijn aangesloten. Bijvoorbeeld, zelfs na uw mobiele telefoon volledig is opgeladen, de adapter trekt nog een paar watt van elektriciteit uit de muur. Dit alles optelt en je zal een handvol kleine hoeveelheden elektriciteit uit een heleboel apparaten in uw huis te krijgen.
  • Gebruik natuurlijk licht efficiënter. Er is geen substituut voor natuurlijke verlichting. Licht uit ramen moeten worden gemaximaliseerd als je thuis bent. Open uw ramen en rolluiken, en thet de zon inch
  • Investeren in groene apparaten. De meeste toestellen hebben een nominaal vermogen verbruik. Zo worden niet alle koelkasten gelijk gebouwd. Het is meestal het beste om de een die een beter rendement heeft te kopen, zodat hij minder stroom zal verbruiken.
  • Zet de thermostaat op een redelijk niveau. Niet opwarmen of koelen uw huis overdreven. Dit zal resulteren in extra vermogen wordt gebruikt en verspild. Echter, het is een goed idee om de thermostaat te verlaten op wanneer u uw huis te verlaten. Het duurt twee keer de macht om op te warmen een huis dan alleen hem te laten draaien.
  • Gebruik een waslijn. Hoewel het sneller naar de droger, je bent beter af drogen van uw kleren langs de waslijn, samen met de wind en de zon.
  • Schakelen naar een efficiënte armaturen. Als uw huis gebruikt nog steeds gloeilampen, je verspilt veel elektriciteit. In plaats daarvan, deze vervangen door compacte fluorescentielampen, waarbij een fractie van de energie, maar helderder vanwege hun efficiëntie.
  • Gebruik power slim. Stroom niet verspillen aan lopende apparaten die niet echt nodig zijn. Zo niet lopen de vaatwasser terwijl het nog half vol. Wacht tot je een volle lading. Hetzelfde geldt voor anderen, zoals wasmachines. Als voor de koelkast, af te zien van het openen van de deur als je bent nog steeds niet zeker van wat item dat u krijgt.