E2r

Hoe om items op te slaan in een kleine badkamer zonder wastafel

Voor mensen met een kleine badkamer ruimte

Voor mensen met een kleine badkamer ruimte, ijdelheid is niet eens een optie, zodat ze het doen met wat ruimte die ze hebben om alle noodzakelijke badkamer items op te slaan. Het resultaat is vaak een ongeorganiseerde, saaie badkamer. Maar dit hoeft niet het geval te zijn. Met de strategie en creativiteit, kan een kleine badkamer een mooi en rommel-vrije ruimte te zijn. Hier zijn een aantal opslag ideeën.

Hoe om items op te slaan in een kleine badkamer zonder wastafel. Opknoping compartimenten.
Hoe om items op te slaan in een kleine badkamer zonder wastafel. Opknoping compartimenten.
  • Planken. Kijk rond uw badkamer en vind een ruimte waar u planken kunt monteren. Dit is meestal boven de handdoek stang of toilet tank of naast de spiegel. Zorg ervoor dat de schappen te monteren op een geschikte hoogte. De items te zetten moet de items die worden gebruikt in de plaats van de planken. Bijvoorbeeld, als de planken zijn naast de spiegel, moet je bewaren verzorging items zoals scheerapparaat en föhn. Als de planken boven de handdoek stang zijn geplaatst, kunt u handdoeken, beddengoed, en een douche cap plaatsen.
  • Opknoping compartimenten. U kunt opknoping compartimenten kopen bij een warenhuis of home improvement center. Deze hebben gelaagde vakken waar je praktisch kunt opslaan elke badkamer punt. De opknoping compartimenten zijn meestal gemaakt van doek en kan worden ingericht volgens de globale team van uw badkamer. Plaats de compartimenten overal is er een vrije ruimte. U kunt hangen aan de deur terug, naast de gootsteen, of in de buurt van de douche.
  • Manden. Er zijn verschillende soorten mand die u kunt gebruiken in uw badkamer. Welke te gebruiken is afhankelijk van de beschikbare ruimte, het thema van uw badkamer, en de dingen die je van plan bent om te zetten in hen. In ieder geval is het het beste om manden die kan verdubbelen als badkamer decors gebruiken. U kunt de manden onder de gootsteen of naast het toilet zetten. Als je wat kunt vinden, kunt u overwegen stapelbare kisten, dus je kunt wat ruimte besparen.
  • Haken. U kunt handdoeken, badjassen, of kleding op te hangen aan de achterkant van de deur of enige beschikbare ruimte op uw muur met haken. Haken zijn er in verschillende maten, kleuren en types. Kiezen die een aanvulling op uw badkamer ontwerp en stevig genoeg om je items tegemoet te komen. Haken zijn overal verkrijgbaar in bouwmarkten en thuis supply centers.
  • Douchegordijnen. Sommige douchegordijnen komen nu met zakken waarin je douche items zoals zeep en shampoo kan zetten. Zorg ervoor dat u een aantal van deze douchegordijnen kopen, zodat je kunt afwisselen.
  • Meubels. Als u van plan bent om meubels te plaatsen in uw badkamer, zorg ervoor dat ze kunnen worden gebruikt als badkamer opslag. Bijvoorbeeld, kan een kruk die een deksel heeft verdubbelen als een mandje en kan worden gebruikt om te slaan handdoeken, tijdschriften, of extra douche items. Zorg ervoor dat kleine meubels halen, zodat je niet steeds problemen met de ruimte.

Logisch zijn bij beslissingen over de plaatsing van de opslagcontainers

Logisch zijn bij beslissingen over de plaatsing van de opslagcontainers. Het dient bij voorkeur te worden geplaatst op de plaats waar de badkamer artikelen worden gebruikt. Ook, zorg ervoor dat alle gebruikte ruimten in de badkamer te maximaliseren. De kleinste hoekjes en gaatjes, bijvoorbeeld, kan een goede opslagplaats zijn.