E2r

Hoe om te zorgen voor handdoeken

Wat is het eerste dat je te bereiken voor na de intensivering van een verfrissend bad? Je handdoek. Geloof het of niet, je badhanddoek kan maken of dat ontspannen gevoel te breken na het nemen van ofwel een koud of warm bad. Wrapping jezelf in een stijve handdoek die aanvoelt als krassend schuurpapier om uw huid is nauwelijks bijdragen aan ontspanning, is het?

Hoe om te zorgen voor handdoeken. Eerste gebruik.
Hoe om te zorgen voor handdoeken. Eerste gebruik.

Het verzorgen van uw badhanddoeken kunt u ervoor zorgen dat u het meeste uit hun beoogde functie ontlenen, evenals de weelderige plezier van gehuld in een zachte en absorberende doek. Meer dan dit, zal het nemen van goede zorg van uw badhanddoeken voorkomen vroegtijdige slijtage en scheuren. In dit artikel lees meer over hoe u goede zorg van uw badhanddoeken te nemen, zodat ze zullen blijven om u te dienen voor jaren.

  • Eerste gebruik. Als u wilt dat uw handdoeken zelf mee te lang duren, moet je juiste zorg van hen vanaf het begin. De handdoeken weergegeven in de winkelrekken vandaag zijn meestal voorzien van een speciale waterbestendige wasverzachter. Dit betekent twee dingen: de handdoeken zachter en luchtiger dan normaal (voor weergave), maar zijn niet absorberend genoeg voor het eerste gebruik. Voordat u uw gloednieuwe handdoeken, was ze eerst met water en een kopje witte azijn. De azijn doet twee dingen: het zal wassen de vacht van waterbestendig wasverzachter en zal de handdoek de kleuren, waardoor ze snel vervagen.
  • Wassen. Omdat badhanddoeken zelden super vies, zult u niet nodig hebt om te veel wasmiddel te gebruiken om ze schoon te maken. Gebruik in plaats daarvan slechts de helft van de aanbevolen hoeveelheid, die meestal zal genoeg zijn om het beddengoed schoon te maken en ze zullen ook zachter na het spoelen. Bleekmiddel alleen op zeer vuile witte handdoeken. Vermijd het gebruik van wasverzachter om je handdoeken zachter te maken, want het zal de handdoeken 'absorptievermogen te verlagen, in plaats daarvan, laag een anti-statische vel in de droger. Nooit samen wassen al uw handdoeken. Scheid het licht van de donkere kleuren en afzonderlijk te kijken elke partij. Dit zal helpen voorkomen dat vlekken van kleur bloeden. Niet handdoeken of wassen met uw andere kleding, zoals items op uw andere kleding (zoals knopen, ritsen, haken, klittenband) kan rafelen de handdoek vezels.
  • Drogen. Als u besluit om uw handdoeken hangen te drogen op een waslijn, zorg ervoor dat je wassen en hang ze op een winderige dag om te voorkomen dat het krijgen van hen stijf als ze drogen. Als je machine drogen je handdoeken, vermijd overdreven. Vermijd ook het gebruik op hoge temperatuur instellingen wanneer drogen je handdoeken omdat de warmte kan vernietigen de handdoek van de vezels. In plaats daarvan, drogen de handdoeken op laag vuur, of alternatieve drogen met warmte en lucht drogen.
  • Na elk gebruik. Nooit dump je gebruikte handdoeken in een wasmand. In plaats daarvan, hang ze te drogen nadat je ze kunt gebruiken, zelfs als ze zal gaan naar de wasserij daarna. Bundelinrichtingen natte of vochtige handdoeken in een wasmand kan leiden tot schimmel te groeien op de vezels. Meeldauw kan moeilijk te verwijderen en kan verkleuren uw handdoeken.

Als je zeer goede zorg van uw handdoeken, zullen ze langer meegaan, blijven verschijnen mooi, en zal een passende oefenen hun functie voor een lange tijd.