E2r

Hoe te baseball caps schoon

We weten allemaal dat honkbal is een rage en bijna een 'heilige' traditie in Europa. Knuppels, handschoenen, mutsen, et al. - Er mag geen enkel persoon die niet weet en volg honkbal en hetzelfde geldt van honkbal apparatuur. Van deze, de baseball cap heeft een speciaal plekje in ons hart (en op ons hoofd, natuurlijk!). Caps honkbal als een kleding accessoire, is niet beperkt tot baseball spelers of fans van het spel, het is populair in het gamma van de Europese bevolking, kinderen en volwassenen, en alle andere categorie├źn in tussen! Als de baseball cap is een integraal onderdeel van uw garderobe, dan is het houden van het schoon zal ook een belangrijke prioriteit voor u zijn. Gezien het feit dat de baseball cap komt in verschillende vormen en is gemaakt van verschillende materialen, hier zijn een paar aanwijzingen over het schoonmaken van uw honkbalpet en houden op zoek naar zo goed als nieuw!

Stap 1

Materialen en apparatuur die nodig is.

  • Baseball cap schimmel of twee plastic keuken strainers over de grootte van de dop
  • Vaatwasser of wasmachine
  • Wasmiddel of milde afwasmiddel
  • Voorbehandeling spray of enig vlekkenzout
  • String of vuilniszak banden

Stap 2

Hoe te baseball caps schoon. Materialen en apparatuur die nodig is.
Hoe te baseball caps schoon. Materialen en apparatuur die nodig is.

Het gebruik van de vaatwasser. Als je een vrij grote collectie van baseball caps, dan is het zinvol te halen een baseball cap mal. Deze is verkrijgbaar bij elke sportartikelen of kleding winkel en het helpt bij het handhaven van de vorm van de baseball cap.

Plaats de baseball cap in de vorm en zet het in de vaatwasser zelf (geen andere voorwerpen moeten in de vaatwasser worden gezet op dit moment). Voeg eventueel een mild afwasmiddel (zonder bleekmiddel) of wasmiddel en de vaatwasser in de normale cyclus. Zodra de cyclus is voltooid, kan de kap uit te drogen in de open lucht, maar vergeet niet om het weg te houden van elke sterke lichtbron of fel zonlicht.

Stap 3

Voorbehandeling voor het verwijderen van spanningen. Spuit vrije hoeveelheden voorbehandeling of vlekverwijdering nevel over de dop als het niet gewassen lang. Dit zal gemakkelijker verwijderen van vuil en zweetplekken te vergemakkelijken.

Stap 4

Het gebruik van de vaatwasser. Voorbehandeling voor het verwijderen van spanningen.
Het gebruik van de vaatwasser. Voorbehandeling voor het verwijderen van spanningen.

Gebruik van de wasmachine. Zoals in stap een, past de baseball cap over de mal, of als alternatief, plaats het kapje over een plastic zeef van vergelijkbare grootte. Plaats de tweede zeef over de dop en bind de twee filters samen (met de dop ingeklemd tussen) met een touwtje of vuilniszak banden. Plaats de dop in de wasmachine, voeg de benodigde hoeveelheid wasmiddel en laat de wasmachine op een warme cyclus. Zodra de was klaar is, hoeft de droger niet te gebruiken om de dop drogen. In plaats daarvan, plaats het uit te drogen, terwijl nog aangebracht over de schimmel of zeef.

Stap 5

Andere tips. Als de baseball cap is gemaakt van wol, geen gebruik van de vaatwasser of wasmachine te reinigen. Voor wollen mutsen, is het het beste dat je wast de doppen met de hand, met behulp van koud water en een mild reinigingsmiddel speciaal gemaakt voor het reinigen van wol. Met de twee hierboven genoemde methoden, gebruik zo weinig mogelijk zeep, omdat het kan anders vasthouden aan de dop.