E2r

Hoe te dakraam en de hemel tunnels (zon tunnels) te gebruiken in de keuken

Het is een prachtige en kostenbesparend idee om natuurlijk licht te gebruiken in sommige gebieden in uw huis, zoals uw keuken. Het kan fleuren uw keuken, geef het meer diepte en maken uw keuken kijken groter. U kunt besparen op energie kosten door het installeren van een dakraam of lucht tunnel. Een lichte keuken met natuurlijke verlichting ziet er erg uitnodigend en huiselijk.

Hoe te dakraam en de hemel tunnels (zon tunnels) te gebruiken in de keuken. Zoek de gebieden in uw keuken waar je het meeste licht.
Hoe te dakraam en de hemel tunnels (zon tunnels) te gebruiken in de keuken. Zoek de gebieden in uw keuken waar je het meeste licht.

Er zijn een aantal verschillen tussen de dakramen en de hemel tunnels. Sky tunnels worden ook wel zon tunnels. Een dakraam is als een venster op uw dak. Het kan worden vastgesteld of een die kan worden geopend in de zomer in de frisse lucht in en verwijder de muffe geur uit de keuken. Een hemel tunnel aan de andere kant is net als wat de naam impliceert. Het is als een tunnel met een sterk reflecterende coating waarmee het licht tot een keuken, verspreiden met behulp van een diffuser.

  • Zoek de gebieden in uw keuken waar je het meeste licht. Misschien wilt u uw eethoek fleuren en te profiteren van de ochtendzon. Het zou ook nuttig zijn om een dakraam toe te voegen aan het gebied waar u de meeste van uw prep werk en koken waar je moet sterker verlichting. Met de diffuser is het niet warm als het buiten. Dakramen zal het beste werken in de keuken met plafonds die dicht bij het dak. Dakramen verspreid meer natuurlijk licht in grotere gebieden van uw keuken.
  • Voor die huizen waarvan keukens hebben geen directe toegang tot het dakterras, zal hemel tunnels of in de zon tunnels het beste werken. Deze zullen niet bederven het uiterlijk van uw dak te veel. De buitenkant ding eruit zal zien kleine koepels op uw dak, terwijl binnen, de hemel tunnels zal zijn als verzonken verlichtingsarmaturen die niet van invloed op de indeling van het interieur van uw keuken.
  • Als u hebt geïnstalleerd hemel tunnels of zon tunnels, overwegen het installeren van zonne-verlichting te om optimaal te profiteren van de zonnestralen te nemen. Je zal sterk verminderen uw energieverbruik als de keuken is een van de meest gebruikte gebieden in het huis en je kunt licht te brengen in uw keuken tijdens de dag en 's avonds.
  • Kies het juiste type dakraam of hemel tunnel voor uw dakbedekking zoals u wellicht nodig hebt om extra materiaal te installeren om het dakraam of de lucht tunnel veiliger en verzegeld te maken. Dakramen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en configuratie. Er zijn vierkante degenen, rechthoekige en ronde. Kies het model en de kleur die het beste zal werken met het interieur van uw keuken. Sky tunnels zijn in verschillende maten, variërend van tien centimeter in diameter tot twintig centimeter. Kies degene die het maximale licht zal geven aan uw keuken. Natuurlijk spreekt het vanzelf dat hoe groter de diameter hoe meer licht zal brengen. Het kan je ongeveer drie keer het licht dat wordt uitgezonden door een 100-watt gloeilamp.

Kijk naar waar je moet uw dakraam en de hemel tunnels plaatsen

Kijk naar waar je moet uw dakraam en hemel tunnels te plaatsen. Overweeg waar het dak wordt geconfronteerd. Op het zuiden dak krijgt het meeste uit de zon het hele jaar door. Positie en hoogte van het dakraam en de hemel tunnels op uw dak zijn ook te worden beschouwd.