E2r

Hoe te doorlatende straatstenen installeren

Doorlatende straatstenen installeren is een geweldige manier om het milieu te helpen

Doorlatende straatstenen installeren is een geweldige manier om het milieu te helpen. Het doel van de doorlatende straatstenen is om een solide en stabiel oppervlak dat zwaar verkeer kan weerstaan en te laden en te voorkomen dat regenwater loopt af aan het drainage systeem. Doorlatende straatstenen laten het water te sijpelen door de grond eronder waardoor het voorkomen van verontreinigingen door verstopping van de riolering. Het recycleert regenwater en helpen vullen grondwater alsmede bodemerosie voorkomen. Doorlatende straatstenen komen in een verscheidenheid van vormen en kleur dat zowel ontwerp als doel kunt toevoegen aan een verharde ondergrond. Hieronder staan tips over hoe je doorlatende straatstenen installeren.

  • Bepaal het type van de bodem die je hebt in uw woning. Kleigrond houdt water langer en zal lang duren voor het water af te voeren langs de andere grondlagen. Als het gebied dat u woont in krijgt veel regen, moet u voor te bereiden een diepere bodem of substraat waarmee de laag om het water vast te houden totdat de laag eronder goed kan uitlekken. Als u woont in een dorre plaats waar je heel weinig regen, kan de ondergrond ondieper zijn.
  • Verwijder de oude oprijlaan en graaf het gebied dat moet worden vrijgemaakt om de juiste diepte bepaald door het type grond je hebt. Het vuil en verdichten van de bodem. U kunt een wals of trilplaat voor deze stap te gebruiken.
  • Leg geotextiel vellen over het gebied dat geplaveid zal zijn. Dit voorkomt dat de laag grind en rots die u plaatst op het geotextiel van vermenging met de ondergrond en een oneffen oppervlak te creëren later.
  • Giet het mengsel van grind en rots over het geotextiel. Verdeel het gelijkmatig over het oppervlak tot een dikte van ongeveer de helft van de diepte van de uitgraving.
  • Verdichten deze laag met een statische roller. Hierdoor wordt het oppervlak te prepareren voor een andere laag van ongeveer een vierde van de resterende diepte. U moet deze laag opnieuw comprimeren. Het doel van deze lagen en de compactering is het substraat voorbereiden op het water vast te houden voordat het wordt afgevoerd in de ondergrond.
  • Bedek het oppervlak met ongeveer twee centimeter van grind. Dit zal de oppervlakte voorzien in de laatste laag van permeabel straatstenen.
  • Stel de straatstenen een voor een in het patroon dat u hebt gekozen. Hen rond bewegen, zodat het vierkant zal leggen op het oppervlak en onderhouden van een gelijk niveau met de rest van de stenen. Dit voorkomt dat de stenen uit het verplaatsen niet op zijn plaats. Beton kan worden gebruikt. Installeer de beperkingen rond de omtrek van de verharde oppervlakte. Gebruik gids snaren om de laag van stenen zelfs houden.
  • Giet erwt grind of zand over het oppervlak en vegen ze over de verharde oppervlak om alle gaten te dekken en te voorkomen dat de stenen uit bewegen.
  • Test het gebied door het gieten van water over en controleren hoe het water sijpelt door de doorlatende straatstenen. Er mogen geen plassen op het oppervlak en geen afvoer.

Hoe te doorlatende straatstenen installeren. Bepaal het type van de bodem die je hebt in uw woning.
Hoe te doorlatende straatstenen installeren. Bepaal het type van de bodem die je hebt in uw woning.

Zorg ervoor dat u de bodem controleren op uw woning om te bepalen hoe het water vasthoudt en u helpen bij het vaststellen van hoe diep je moet graven om je weg te banen voor bestrating. Krijg wat informatie van aannemers over hoe de bodem te testen. Kies de grootte, het ontwerp en de kleur van de doorlatende straatstenen die uw tuin en de buitenkant van uw huis en hoeveel voet-en voertuigen verkeer zal krijgen zal aanvullen.