E2r

Hoe te droge wissen markering op te heffen op stof

Sinds de tijd whiteboards werd populair

Sinds de tijd whiteboards populair werd, zijn schoolborden zijn verbannen naar de achtergrond. De voornaamste reden hiervoor zou kunnen zijn dat krijtborden allergieën te wijten aan het krijt stof dat zou loskomen uit het krijt veroorzaakt. Vandaar dat meer mensen begonnen met behulp van whiteboards sinds de vroege jaren 1990. In plaats van krijt, zijn droog uitwisbare markers gebruikt voor het schrijven op whiteboards. Droog uitwisbare markers zijn uitwisbaar bij gebruik op een whiteboard oppervlak. Maar de kenmerken van deze pennen bij links op andere soorten oppervlakken zijn moeilijk te verwijderen, met name weefsels.

Hoe te droge wissen markering op te heffen op stof. Onderzoek de soort stof bezoedeld door droog uitwisbare marker.
Hoe te droge wissen markering op te heffen op stof. Onderzoek de soort stof bezoedeld door droog uitwisbare marker.

Hier volgen enkele tips over hoe je droge uitwisbare marker te verwijderen op stof:

  1. Maak je klaar met de spullen die je nodig hebt voor de baan. Deze zijn: katoenen ballen, water en isopropylalcohol of aceton.
  2. Onderzoek de soort stof bezoedeld door droog uitwisbare marker. Let op of het nu zijde, katoen, rayon of denim. De wijze waarop je gaat om de vlek van droog uitwisbare marker te verwijderen zal afhangen van de kwaliteit van de stof. Dus als je een zijdeachtig materiaal te hanteren, moet u de aceton of isopropylalcohol spaarzaam te gebruiken.
  3. Plaats het behandelde materiaal onder stromend water om het beschadigde deel schoon te maken en af te wassen residuen die nog niet zijn opgenomen door de stof. U kunt schrobben de doek voorzichtig met een zachte borstel of kunststof scrubber.
  4. Leg het materiaal op een stuk keukenpapier. Doe dit op een tafel met deksel bescherming. Niet aan de stof lag op een houten lijst of op een oppervlak dat gevoelig is voor vlekken.
  5. Dab over enkele alcohol (of aceton) op het beschadigde gebied met behulp van katoen. Als in dit proces de papieren handdoek wordt gekleurd en nat, krijg een ander vel en plaats het onder de stof.
  6. Laat het beschadigde deel van het weefsel in de alcohol of aceton weken voor een paar minuten.
  7. Krijg een oude tandenborstel en borstel het teken van de droog uitwisbare marker op de stof. De reden waarom oude tandenborstel voorkeur worden gebruikt omdat het zacht en schade niet van het materiaal uitzonderlijk gevoelige weefsels.
  8. Was de stof in warm water en zeep met kleur veilig bleekmiddel. Spoel zeer goed en op te hangen. Als het materiaal is van lichte kleur, zoals wit, crème of een andere licht gekleurde shirts, probeer het op te hangen onder de hitte van de zon. De zon is eigenlijk de meest effectieve bleekmiddel als het kan een grote hulp bij het maken van de ongewenste plekken verdwijnen.

Naast de genoemde bovenstaande tips

Naast de opgesomde tips hierboven, zijn er nog andere manieren waarop het verwijderen van droog uitwisbare marker vlekken op de stof. U kunt andere dingen zoals haarlak, anti-bacteriële handgel en bleekmiddel. Er is ook deze bijzondere soap genaamd Murphy's olie zeep die wordt aanbevolen om droog uitwisbare marker te verwijderen op de stof. Welk materiaal u wilt gebruiken, de verwijdering van de vlek doorloopt soortgelijke procedure als vermeld in de eerder tips. De basis gereedschap of instrument is een oude tandenborstel of gewoon een soort borstel of scrubber zolang het zacht is te gebruiken.